TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Жінка з Тернопільщини із 6-ма собаками просить про допомогу (відео)

Опубліковано: 06.06.2019 20:03
Жінка з Тернопільщини із 6-ма собаками просить про допомогу (відео)
Любителька тварин з Теребовлянського району, яка має 6 собак і кілька котів, хоче віддати у добрі руки одного із улюбленців.

Зоозахисниця зазначає, що цей собака трішки агресивний, тому сусіди погрожують поквитатися із гавкуном, – пише ternopoliany.te.ua.

На захист жінки стала тернополянка Інна Мельничук. Вона організувала збір коштів не лише для тварин, якими опікується старенька, а й для неї самої. За словами волонтерки, тваринам потрібні корма, а жінці – перші речі необхідності.

 – Ця жiнка все життя рятувала собак, не доïдаючи сама. Це були пси, яких викидали, саме вона не дала померти цим нещасним! Тепер вона звернулася до мене з плачем просто благала про допомогу і я поïхала до неï. Була в шоковому станi як вона утримує стiлькох собак на одну пенсiю! Собаки – доглянуті, але проблема в iншому – тиждень тому прибився ще один жеребець,  якого та не може прогнати і  боїться, що він нашкодить сусідам,написала волонтерка.

Сама жінка стверджує, що нізащо не віддала б чотирилапого, але зараз їй важко утримувати усіх тварин і ще вона непокоїться, щоб він не скривдив нікого.

У мене, крім цього агресивного собаки, є ще п’ять і коти, але я їх не віддам за ніяких умов. Допоможіть прилаштувати лише цього. Він може бути на якомусь об’єкті, наприклад, охороняти склад, – пояснила жінка.

Допомогти тваринам і їхній власниці можна через волонтерку – детальніше.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман