TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Вчив тікати від куль: під Тернополем вихователь знущався над дітьми

Опубліковано: 26.05.2019 20:03
Вчив тікати від куль: під Тернополем вихователь знущався над дітьми

Вихователь стріляв по дітях в літньому таборі.

Вихователь знущався над вихованцями у літньому таборі, в якому перебували діти учасників АТО і жителів прифронтової зони. Щоб покарати порушника порядку чоловік змусив дитину присідати 500 разів і в цей час періодично в нього стріляв. Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Влітку благодійний фонд “Право на шанс” організував оздоровчий табір у селі Кутянка Тернопільської області. В останні дні перебування в таборі один з підлітків влаштував “королівську ніч”. Він підпер всі двері урнами для сміття. В результаті все сміття розлетілось на території табору,  – пише rbc.ua.

Наступного дня вихователь, у якого немає педагогічної освіти, під час ранкової зарядки вирішив покарати порушника порядку. Він наказав хлопцеві бігти, а сам вистрілив йому в спину з електропневматичного автомата, який призначений для тренувальної аматорської стрільби пластиковими кулями.

Вчив тікати від куль: під Тернополем вихователь знущався над дітьми

Після прямого попадання хлопець скорчився від болі і сховався за будиночком. Але вихователь сказав йому вийти і стати разом з усіма в стрій. А потім змусив присідати 500 разів. При цьому, поки хлопець присідав, чоловік періодично в нього стріляв, змушуючи збільшити темп.

Незважаючи на скарги підлітка на сильний фізичний біль і прохання припинити знущання, вихователь командував не зупинятися. Хлопчик відчував себе приниженим, оскільки це все відбувалося на очах у інших дітей, які сміялися з нього.

На судовому засіданні вихователь визнав свою провину частково і виправдовувався тим, що підліток міг відмовитися від поставленого завдання. Підсудний стверджував, що стріляв, щоб навчити хлопця ухилятися від куль.

За його словами, такі постріли він здійснював по 70% дітей, які перебували в таборі, і навіть по 12-річних дівчаток. Він заявив, що ці кулі не можуть заподіяти сильний фізичний біль.

Дії обвинуваченого суд кваліфікував, як знущання. Чоловік отримав п’ять років позбавлення волі з трирічним випробувальним періодом. Крім того, засуджений повинен заплатити родині хлопчика 25 тисяч гривень в якості моральної компенсації.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман