TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

На шиї були сліди укусів: нові деталі вбивства в Тернополі

Опубліковано: 19.04.2019 13:03
На шиї були сліди укусів: нові деталі вбивства в Тернополі

На тілі вбитого тату-майстра знайшли дивні докази

У Тернополі виявили убитою майстра тату Тетяну Подашевську. Їй було 27 років, і вона була відомим майстром у місті. Нові подробиці резонансного вбивства розповіли в сюжеті ТСН, – пише rbc.ua.

Дівчина померла від кількох ножових поранень. Шансів вижити у неї практично не було. Крім того, на її шиї були виявлені характерні сліди від укусів іклами, ніби дівчину хтось погриз.

Сусіди розповіли, що Тетяна Подашевська проживала в квартирі на восьмому поверсі кілька років. Разом з нею жив її приятель. Вони кажуть, що пара була дуже цікава – на них було багато татуювань і вони мали власний тату-салон.

З’ясувалося, що її співмешканець недавно поїхав у Вінницю і в ніч вбивства його в квартирі не було. Але є інформація про те, що в квартирі міг бути інший чоловік – 26-річний Андрій Горбатюк, який дружив з парою.

На шиї були сліди укусів: нові деталі вбивства в Тернополі

Андрій Горбатюк підозрюється у вбивстві (tp.npu.gov.ua)

У Горбатюка дуже незвичайна зовнішність: очі, як у демона, ікла у роті. Саме ікла наштовхують на думку, що це він скоїв злочин.

Горбатюк п’ять років тому кардинально змінив свою зовнішність, при чому допомагала йому в цьому Подашевська. У нього розрізаний навпіл язик, змінена форма вух, зроблений татуаж очей, а під шкіру на голові вшиті невеликі роги.

Вбивство тату-майстра швидше за все скоїв її приятель (YouTube/ТСН)

Чоловіка, якого підозрюють у вбивстві двадцятисемирічної тернополянки, оперативники управління карного розшуку затримали у Львові.

Майже добу правоохоронці встановлювали місце перебування підозрюваного, ймовірно причетного до резонансного злочину у Тернополі, повідомляє прес-служба ГУ НП в Тернопільській області.

Його уже привезли до обласного центру, допитали та оголосили підозру.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман