TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

На Тернопіллі пенсії військових і силовиків зростуть вдвічі

Опубліковано: 14.04.2019 20:03
На Тернопіллі пенсії військових і силовиків зростуть вдвічі
Представники силових органів та військовослужбовці Тернопільщини отримуватимуть вдвічі більшу пенсію. Це стане можливим внаслідок поетапного підвищення пенсійних виплат.

Про це під час години запитань до уряду заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, – пише ternopoliany.te.ua.

— У той час, коли підвищення для всіх громадян України внаслідок пенсійної реформи склало в середньому близько 500 гривень, було прийнято рішення уряду на початку 2018 року про поетапне підвищення пенсій військовослужбовцям й іншим представникам силових органів. Причому це підвищення у першому етапі з 1 січня 2018 року в середньому склало 1500 гривень, з 1 січня 2019 – понад 750 гривень додатково, і з 1 січня 2020 року ще на понад 750 гривень. Таким чином, пенсійне забезпечення поетапно повинно збільшити пенсії наших силовиків удвічі, – зазначив Рева.

Він також додав, що у питанні щодо підвищення пенсій цивільних осіб, про такі успіхи говорити рано, адже можливості Пенсійного фонду обмежені.

— Темпи зростання пенсій військовослужбовців значно вищі, ніж зростання пенсій цивільних осіб. Я розумію, що хотілося б більше, але більше можливо тільки тоді, коли є відповідні фінансові можливості. Уряд не страждає популізмом і всі свої дії корелює з тими можливостями державного бюджету і Пенсійного фонду, які є на сьогоднішній день, – підкреслив міністр.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман