TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Священик зняв кліп-пародію про «казкові» дороги (Відео)

Опубліковано: 22.03.2019 09:44
Священик зняв кліп-пародію про «казкові» дороги (Відео)
Спільнота «Блогерський Київ» опублікувала кліп-пародію на хіт групи KAZKA “Плакала”. Відеоряд знімали на дорозі Мшанець-Стрілки в Старосамбірському районі Львівської області.

До роботи над кліпом доклав руку священнослужитель Української Греко-Католицької Церкви Отець Роман (Гром). Він служить в трьох селах, через які проходить зазначена дорога. Протяжність її – 18 кілометрів, з них 15 знаходяться в аварійному стані, – передають Патріоти України.

Мешканці не раз зверталися до місцевих чиновників з проханнями про ремонт, але на їх звернення немає відповіді. Селяни вирішили креативити.

“Діяльність автодору тут обмежується тим, що іноді засипають найбільші ями шутром з річки. Про кювети і те, що туди може стікати вода з дороги, вони не чули”, – коментує Роман Гром.

Головний герой ролика – водій маршрутки, який перевозить дітей. Потім вони демонструють ями і вибоїни, вимірюючи їх і висловлюючи скорботу про передчасну кончину дороги. Текстовку написала дружина Романа Грома – Наталія, а головну роль зіграв Назар Титар, студент ЛНУ ім. І. Франка.

Заклик підтримати петицію миготить в кадрі не випадково. 19 березня жителі зареєстрували її на сайті Кабміну з вимогою проведення капітального ремонту дороги. Таку ж петицію збираються оформити і до Львівської облради.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман