TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Реал оголосив про повернення Зідана

Опубліковано: 12.03.2019 13:03
Реал оголосив про повернення Зідана

На цій посаді він змінив Сантьяго Соларі.

Новим головним тренером мадридського “Реала” після менш ніж річної паузи знову став французький фахівець Зінедін Зідан. Про це повідомляє офіційний сайт клубу, – пише rbc.ua.

Контракт між сторонами підписаний до літа 2022 року.

На цій посаді він змінив Сантьяго Соларі, під керівництвом якого “королівський клуб” вилетів з Кубка Іспанії і Ліги чемпіонів, а в Ла Лізі посідає третє місце, відстаючи від лідируючої “Барселони” на 12 очок. Аргентинець тренував “бланкос” з кінця жовтня, змінивши невдало замінившого Зідана Хулена Лопетегі.

46-річний Зідан вже керував мадридською командою з 2016 по 2018 рік. Під його керівництвом іспанський клубу три рази поспіль ставав переможцем Ліги чемпіонів, по одному разу виграв чемпіонат Іспанії і Суперкубок країни. Крім того, “вершкові” на чолі з Зіданом по два рази вигравали Суперкубок УЄФА і клубний чемпіонат світу.

Під час перебування футболістом Зідан грав за “Реал” з 2001 по 2006 рік. У складі мадридців він виграв чемпіонат Іспанії, Суперкубок Іспанії (двічі), Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА і міжконтинентальний кубок.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман