TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Піца – завжди хороша ідея! Особливо, коли є доставка від Файного міста

Опубліковано: 28.04.2023 08:38
Піца – завжди хороша ідея! Особливо, коли є доставка від Файного міста

Піца – це традиційна страва італійської кухні, яку так полюбляють куштувати чи не у всіх куточках світу. Українцям вона теж надзвичайно близька,  адже приходить на допомогу, коли хочеться смачно поїсти після насиченого дня, організувати посиденьки з друзями, родиною чи колегами або ж провести час у затишній і романтичній атмосфері з другою половинкою. У цих і інших випадках наймудрішим рішенням стане замовити піцу туди, куди вам потрібно. Розслабтеся та насолоджуйтесь улюбленими смаками, відпочивайте у колі близьких чи наодинці, поділіться радістю певної знаменної події у вашому житті, а ця страва неодмінно стане ідеальним доповненням на вашому столі. Та й коли хочеться чогось дійсно смачненького, але не знаєте,  чого саме, то зупиніть свій вибір на піці – страві, від якої ніхто не відмовиться і яку залюбки спробує.

Цікавить доставка піци у Тернополі – обирайте Паб Файного Міста,  заклад, який люблять і цінують!

Звичайно, багатьох цікавить, де пропонується справді смачна піца і така, щоб по смаку була максимально наближеною до оригінального італійського. Щоб від душі насолодитися даною їжею, на допомогу приходить Сім’я ресторанів Файного міста. Вона пропонує замовити піцу з пабу Файне Місто, де працюють досвідчені майстри, що готують найкращі страви. Заклад полюбився не лише тернополянам, а й гостям міста, адже в ньому створюється ідеальна піца. Для отримання бездоганного тіста піцайоло використовують процес подвійної ферментації, який займає 24 години. За цей час тісто отримує ще більш насичений аромат і стає надзвичайно ніжним. Воно не псується, адже зберігається у належних умовах. Кухарі додають борошно найдрібнішого помелу, що робить смак страви неповторним і по-своєму унікальним. Завдяки тому, що рецептура доведена до досконалості, Файне місто Паб приємно дивує кожного,  адже саме тут ви відчуєте, якою є справжня італійська піца. Страва випікається на дровах, тому її аромат дійсно насичений і приємний, не схожий на інші.

Основні причини, чому замовити піцу з доставкою варто у Сім’ї ресторанів Файного Міста

Якщо виникло бажання смачно та ситно поїсти в максимально комфортній і затишній для вас атмосфері, піца на замовлення стане чудовим рішенням.  Скористайтеся даною послугою, коли дійсно зголодніли, але поратися на кухні немає часу чи сил, до вас завітали гості, а пригостити їх нічим,  хочеться потішити кохану людину без необхідності кудись виходити. Зацікавила найкраща піца – доставка з пабу Файне Місто неодмінно прийде на допомогу у різних ситуаціях. До переваг страв, що готуються тут, належать наступні:

  1. Розмаїття начинок, у тому числі традиційних. Якщо уважно переглянути меню піци, то можна помітити,  що в ньому представлені різні позиції. Ви є прихильником класики – замовте “Капричозу”, “Маргариту”, “Пепероні”, любителем оригінальних смаків – “Крафтову”, “М’ясну”, “Сирну” та інші варіанти.
  2. Унікальна технологія приготування тіста.  Завдяки її довершеності, ви отримаєте страву, у якій хочеться скуштувати все, у тому числі хрусткі та запашні бортики.
  3. Грамотне співвідношення “ціна-якість”. Піца Тернопіль,  яку готує Сім’я ресторанів Файного Міста, обходиться недорого, проте навіть прийнятна вартість ніяк не впливає на вагу страви і щедрість начинки.

Якщо вас зацікавила доставка піци по Тернополю та прилеглих селах,  завітайте на сайт СРФМ fainemisto.com, де можете детально ознайомитися з меню й оформити замовлення. Окрім цього, кур’єри привезуть страви, якщо ви попередньо зв’яжетеся  з адміністратором за номером 068-055-77-11. Насолоджуйтеся найсмачнішою піцою на дровах,  яка неодмінно підніме вам настрій і зробить навіть буденні посиденьки веселими та безтурботними у колі важливих у вашому житті  людей.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман