TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Час їсти! З яким інтервалом потрібно годувати собачку?

Опубліковано: 27.09.2022 20:47
Час їсти! З яким інтервалом потрібно годувати собачку?

Харчування у житті собаки відіграє надважливу роль. Адже від того, що тварина споживає, залежить її самопочуття, рівень активності та ситості, настрій. Коли продукція збалансована, у домашнього улюбленця підтримується нормальна маса тіла, не виникає схуднення чи, навпаки, ожиріння. Корм для собак, на перший погляд, обрати не важко, адже сучасні виробники пропонують різноманітні лінійки товарів для тих чи інших випадків. Але чи підійде такий раціон для конкретного вихованця – не менш важливий момент.

Варто також враховувати режим годування тварини. Переважно, купивши сухий корм для собак, дана інформація вказується на упаковці. Але слід розуміти, що бувають виключення від правил. Їх слід детально обговорити з фахівцями у даному питанні перед тим, як запропонувати улюбленцю сухий корм. Щоб тварина активно росла та розвивалася, почувала себе бадьоро та була ситою, слід обрати товари з зоомагазину dog.com.ua. Окрім цього, варто прислухатися до певних корисних порад щодо режиму годування вихованця.

Сухий корм для собак: як правильно налагодити режим годування?

Магазин кормів для собак Дог Ком Юа зібрав важливі рекомендації щодо правил кормління домашнього улюбленця. Власнику тварини варто знати наступні важливі моменти:

  1. Цуценят до 1 року слід годувати від 3 до 6 разів на день. Частота кормління залежить від конкретного віку. Тут слід враховувати кратність. Для прикладу, щенят до 2 місяців потрібно годувати 6 разів на добу, від 2 до 3 місяців – 5, від 3 до 6 – 4, від 6 до 12 – 3.
  2. Після того, як вихованцю виповниться 1 рік, його можна переводити на 2-разове харчування. Корм для собак сухий спеціалісти радять давати улюбленцю в 7 годині ранку та 6 годині вечора. Цей інтервал вважається ідеальним. За цей час тварина не встигає проголодатися.
  3. Господареві необхідно слідкувати за зовнішнім виглядом і поведінкою чотирилапого друга. Якщо у нього нормальна вага, блискуча шерсть і постійно присутній заряд бадьорості, це свідчить про те, що режим сформований правильно. Коли тварина схудла, варто збільшити кількість споживання їди, а коли набрала зайву вагу – скоротити.

Варто розуміти, що купити сухий корм для собак недостатньо. Щоб тварина відмінно себе почувала, необхідно правильно розрахувати добову норму його вживання. Інформація, вказана на упаковці продукту, розрахована на 24 години, а тому норму прийнято ділити на 2 етапи – годування у ранішній і вечірній час.

Собачий корм купити недостатньо: у Дог консультанти допомагають корисними рекомендаціями!

Зоомагазин пропонує не лише придбати якісні сухі корми для собак – dog.com.ua також готовий надати корисні поради щодо правил їх вживання. Тут працюють досвідчені спеціалісти, які підбирають ідеальний раціон з урахуванням віку, породи, способу життя й індивідуальних особливостей вихованця. А ще вони проводять безкоштовні консультації щодо того, як правильно налагодити режим чотирилапого друга. Персонал до кожного господаря та його улюбленця знаходить індивідуальний підхід. Консультанти доступно пояснюють, що краще обрати у тих чи інших випадках і як в подальшому діяти. Вони розуміють, що собачий корм купити просто, а правильно розробити режим годування вже складніше. І не всі хазяїни тварин можуть це зробити правильно! У магазині Дог кожен сухий корм для собак, ціна на який доступна, сертифікований, а отже якісний. Тут завжди купувати вигідно та безпечно, а кваліфіковані консультанти зроблять процес вибору ще більш швидким і безпомилковим.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман