TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

На Тернопільщині керівником управління водних ресурсів став адвокат російського «злодія в законі»

Опубліковано: 29.06.2022 14:03
На Тернопільщині керівником управління водних ресурсів став адвокат російського «злодія в законі»

Призначили лиса стерегти курятник?
Повномасштабна війна з Росією не заважає нашому керівництву на місцях торгувати посадами та призначати на керівні посади неоднозначних чиновників, які вірою та правдою служили не Україні, а криміналу. Мова йде про Олега Галицького, якого урочисто представили новим керівником Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільський області. Тепер водні ресурси області буде берегти особа, яку підозрювали у знищенні водних ресурсів та кришуванні незаконного видобуванні бурштину. Давайте нагадаємо мешканцям області такий Олег Галицький, – пише Погляд.

Скандальний в.о. прокурора Тернопільщини
Він працював помічником прокурора Кременецького району Тернопільської області. З липня 2014 року – заступник прокурора Тернопільської області. А від 31 березня 2015 року навіть виконував обов’язки прокурора Тернопільської області. За час його керівництва стався найбільш відомий скандал у тернопільській обласній прокуратурі.
У лютому 2016 року СБУ та НАБУ провели більш ніж 40 обшуків у прокуратурі області та міста і в облуправлінні поліції. Слідчі виявили, що працівники прокуратури та поліції систематично вимагали хабарі за закриття кримінальних проваджень на стадії досудового розслідування. Також в службовому кабінеті заступника прокурора Тернопільської області вилучили $50 тисяч.
Тоді крайнім зробили заступника прокурора Івана Антюка. Олегу Галицькому вдалося вийти «сухим з води», але тодішній генпрокурор Юрій Луценко усунув його з посади в.о. прокуратури Тернопільщини. Тоді розгрібати «тернопільські прокурорські стайні» Луценко призначив свого особистого друга В’ячеслава Перча. Олег Галицький ще деякий час попрацював на посаді заступника прокурора. Але він був змушений залишити Тернопільщину після того, як його підлеглих у Чортківській прокуратурі викрили на грошових поборах та звільнили.

І вистрибнув в Полтавській області
Без необхідної службової перевірки, його призначили заступником прокурора Полтавщини. Як пишуть місцеві ЗМІ, Галицький перед Полтавою непогано піднявся на бурштині. Але й це не головне.
23 лютого 2018 року Олега Галицького на своєму автомобілі в прокуратуру Полтавської області для знайомства з трудовим колективом особисто привіз відомий кримінальний авторитет «Мишца», в миру Валерій Павлишин. Типовий російський «злодій в законі», який курував продаж наркотиків та займався рекетирством малого та середнього бізнесу. Літом 2016 року він був заарештований правоохоронцями. Але вже у 2017 році йому вдалося вийти на волю під заставу. Місцеві журналісти відкрито пишуть, що до цієї справи долучився Олег Галицький, який завжди вважав «Мишцу» своїм другом та покровителем.

Провалив перевірку на поліграфі
Але Галицький на довго у Полтаві теж не затримався. Після приходу до влади команди Зеленського, 2 липня 2020 року він не пройшов співбесіду з кадровою комісією Офісу генерального прокурора. Очевидно, що не пройшов поліграф. Тому йому офіційно заборонили займати будь-які посади в органах прокуратури.

І знову вистрибнув на Тернопільщині
У 2022 році Держводагентство призначає скандального прокурора, якого в Полтаві відкрито називали адвокатом російського «злодія в законі», керівником Регіонального офісу водних ресурсів Тернопільщини.
Чи це покровитель Галицького посприяв у Києві, чи керівництво Держводагенства нарешті розпізнала в особі, яка завалила прокурорську перевірку, ефективного менеджера з захисту водних ресурсів, не відомого. Але очевидно одне, за водні ресурси краю треба переживати ще більше.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман