TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Черговий «шкандаль» з Ольгою Навроцькою

Опубліковано: 14.02.2022 16:19
Черговий «шкандаль» з Ольгою Навроцькою

Чому черговий — спробуємо розібратись, але про все по порядку.

Спочатку згадаємо відбір до Євробачення, який виграла Аліна Паш… Дівчисько доволі не однозначне, враховуючи кілька елементів з біографії. Чого варті лише її поїздки до Криму та радісні фото в російській символіці на Красній площі біля гробниці вождя світового «пролєтаріяту».

   

Здавалось би, думати і адекватно оцінювати ситуацію мали б організатори відбору, а також подбати про більш гідну кандидатуру для України, ніж ватна закарпатська дівчуля. Але вже маємо те, що маємо.

Дивно те, що наша тернопільська підприємиця Ольга Навроцька активно агітувала на своїй сторінці в соціальній мережі і слізно просила своїх друзів максимально підтримати Аліну Паш на голосуванні. А чого варта ейфорія пані Ольги, коли оголосили результати — радості не було меж!

Така позиція Ольги Навроцької, безумовно, викликала обурення в адекватної частини тернополян:

    

Щоправда, після таких коментарів, пані Ольга швиденько видалила свій допис, ніби нічого і не було…

А тепер пояснимо, чому «шкандаль» черговий.

Наприкінці січня ще одна «подруга» Ольги Навроцької чітко висловила свою життєву позицію. Відома ведуча Сніжана Єгорова заявила, що підтримує російського президента Путіна і не збирається змінювати свою думку.

Детальніше про цей фінт Сніжани можна почитати в кількох українських видання. Зокрема на ТАБЛОID. (Зауважте, що в публікації йде мова не про тернопільську Ольгу Навроцьку, а її тезку — дизайнерку і режисерку).

І в цей час, коли така заява Єгорової шокувала українців, на підтримку Сніжани кинулась тернопільська бізнесвуменша… Ольга Навроцька!

Що пов’язує Ольгу Навроцьку і Сніжану Єгорову? А те, що в січні 2020 року саме Ольга Навроцька організувала приїзд Єгорової до Тернополя і допомагала продавати книжку  Сніжани про точність швейцарських годинників…

Достеменно невідомо, чого саме вчила Сніжана Єгорова і яким досвідом ділилася з тернопільськими вмотивованими панянками, але точно відомо, що саме з 2020 року Єгорова почала все більше поглядати в бік Москви, і все більше видавати дивних реплік про українців, українську мову та Україну в цілому. Напевно, таки спрацювала точність швейцарського годинника і він показав, що час прийшов…

А саме, у 2020-му Сніжана називала сучасних українських героїв селюками та рагулями і виступала на захист російської мови.

Після чергових коментарів, пані Навроцька знову видалила свою писанину…

Та Бог з ними з тими Єгоровою і Паш! Чомусь більше дивує поведінка нашої тернопільської Ольги Навроцької. Якось одночасно вона позиціонує себе, з одного боку, як патріотку-українку, а з іншого — стає на захист таких ватниць, як Єгорова і Паш…

Така ситуація дуже нагадує відому двоголову курку на гербі «старшого брата». Тільки одна голова у вінку і у вишиванці, а інша — в лаптях, косоворотці і з балалайкою…

Крім того, такі часті випади Ольги Навроцької останнім часом ставлять під сумнів цей показний патріотизм тернопільської підприємиці.

Може варто вже якось визначитись, як то кажуть, «або зняти хрестик, або труси вдягнути»…


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман