TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Бізнес у сфері спортивного одягу: найпоширеніші помилки

Опубліковано: 17.01.2022 07:04
Бізнес у сфері спортивного одягу: найпоширеніші помилки

Продаж одягу в інтернеті чи торговій точці – це досить складний процес, до якого необхідно підійти відповідально. Підприємці-початківці інколи не враховують досить важливих для успішного розвитку бізнесу моментів, що призводить до його краху. Щоб такої проблеми не трапилося, варто уважно прораховувати усі можливі ризики. Крім того, оптовикам рекомендується ознайомитися з найпоширенішими неправильними рішеннями. У цій статті  мова піде саме про те, які бувають найпоширеніші помилки та як їх уникнути.

Продаж одягу в інтернеті: які найпоширеніші помилки допускають початківці?

Підприємцям слід зрозуміти, що недостатньо просто придбати спортивний одяг оптом та в подальшому його реалізовувати. До найпоширеніших помилок початківців можна віднести наступні:

  1. Відсутність або неідеальність розробки бізнес-плану. Бізнес план магазину одягу є надзвичайно важливим, адже саме від нього залежить успіх торгової точки. Оптовикам слід враховувати безліч нюансів. А саме вони повинні бути закладені в правильно розроблений бізнес-план. Це хід дій, що надають можливість досягти успіху в сфері продаж.
  2. Відсутність маркетингової стратегії. Перед тим, як почати продавати речі в інтернеті, варто гідно розрекламувати торгову точку. Підприємець може бути ідеально ознайомлений з асортиментом, проте найважливішою вважається обізнаність в ньому потенційних покупців. Інколи розробку маркетингової стратегії слід довірити професіоналам.
  3. Надто багато товару та відсутність концепції магазину, цільової аудиторії. Не завжди різноманіття продукції свідчить про успіх магазину. Іноді варто акцентувати увагу на конкретній групі товарів. Наприклад, якщо реалізується одяг спортивний, то не завжди актуально пропонувати обладнання для тренувань. Покупці будуть відвідувати торгову точку лише в тих випадках, коли  чітко усвідомлюватимуть її концепцію.
  4. Зосередження уваги лише не товарі. Багато початківців вважають, що для досягнення успіху достатньо лише купити спортивний одяг для тренувань. Проте тут варто розглядати магазин як бізнес. Слід правильно розрахувати бюджет, обрати цільову аудиторію, провести брендинг.
  5. Спроба виконати все самостійно. Спортивний одяг ніяк не вдасться замовляти, отримувати, оформляти, відправляти, рекламувати самостійно. Для цього потрібна досвідчена команда спеціалістів.
  6. Відсутність надійного ділового партнера. Споживач звертає першочергову увагу на асортимент, якість та дизайн товарів. Замовляючи спортивний одяг оптом від виробника, вищеперелічені нюанси важливо враховувати. Також не слід забувати про вартість продукції. Чим дешевше вона обходиться, тим більше клієнтів будуть на неї звертати увагу.

Якщо не допускати цих помилок, підприємцю-початківцю вдасться вивести свій бізнес на конкурентоздатний рівень.

Купити спортивний одяг для тренувань в Опт Коло: переваги співпраці

Якісний та недорогий, стильний та практичний спортивний одяг купити пропонує оптовик Opt Kolo. Лозунг компанії – якість визначає різницю. Вона пропонує широкий асортимент товарів на будь-який смак. Вся продукція якісна, так як виготовляється на власному виробництві під строгим контролем. Кожна річ, в тому числі спортивний одяг для тренувань, випускається в різних кольорах та розмірах. Виробник спортивного одягу Опт Коло приділяє увагу дизайну продукції. Він постійно поповнює асортимент актуальними новинками, які неодмінно сподобаються потенційним покупцям. До переваг співпраці з даною компанією можна віднести:

  • великий вибір товарів;
  • оновлення асортименту;
  • вигідні пропозиції для постійних клієнтів;
  • можливість замовити одяг дрібним оптом;
  • доступні ціни;
  • швидку відправку замовлень.

Виробник Опт Коло знає, як зробити бізнес успішним, тому з ним варто починати співпрацю. З його допомогою підприємцю-початківцю вдасться досягти нових звершень!


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман