TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Що обирають MUA майстри для вашого макіяжу?

Опубліковано: 26.11.2021 21:17
Що обирають MUA майстри для вашого макіяжу?

Всім жінкам хочеться завжди виглядати привабливо та ефектно, а в цьому з легкістю допоможе макіяж, який завжди прикрашає та виділяє. А який макіяж вибрати, щоб він був модним? На це питання відповість лише знавець останніх модних тенденцій та якісної декоративної косметики. Тому інтернет-магазин косметики ПКК з багаторічним досвідом роботи у цій сфері та відмінними знаннями косметики з радістю розкриє вам секрети MUA майстрів стосовно актуального макіяжу. Крім цього, надійний постачальник порадить, яка косметика потрібна для макіяжу щоб бути у тренді. До речі, всю косметику можна придбати у ПКК для свого салону або власної косметички та бути у тренді вже зараз.

Трендовий макіяж 2022 – його особливості та стилістична спрямованість

Якщо Ви бажаєте бути у тренді, то вам потрібен трендовий макіяж 2022. Він характеризується з однієї сторони стриманістю, а з іншої яскравістю. В ньому вдало поєднуються класичні елементи та нові актуальні тренди, які допоможуть зробити ефектний мейк ап. Макіяж 2022 виглядає так:

  1. Очі, прикрашені будь-якими стрілками – короткими або довгими, та помада яскравого кольору, наприклад червона. Це класичне поєднання, яке ніколи не втратить своєї популярності. Саме тому вже зараз можна придбати підводку або олівець для очей, щоб створити трендовий та актуальний макіяж. Професійна косметика для макіяжу від ПКК має високу якість, стійкість та насичені кольори.
  2. Помада яскравого кольору завжди освіжає обличчя та акцентує всю увагу. Саме тому можна зробити натуральний макіяж, доповнивши його помадою або блиском червоного, малинового, вишневого кольорів і Ви отримаєте ефектний макіяж. Таку косметичну продукцію Ви з легкістю зможете придбати на сайті постачальника, за адресою pkk.com.ua, де є абсолютно все для створення модного макіяжу  за вигідними цінами.
  3. Яскраві тіні – це хіт цього сезону, саме тому в моду входять жовті, сині, салатові, рожеві палетки тіней, які можна комбінувати між собою утворюючи цілі малюнки. Такий макіяж потребує лише прозорого блиску для губ і все – ефектний мейк ап готовий. Якісна косметика для обличчя, в тому числі й різноманітні тіні для повік швидко з’являться в асортименті вашого магазину, якщо скористатися онлайн замовленням на сайті постачальника.
  4. Моно макіяж наразі доволі актуальний, адже він потребує використання лише одного предмета декоративної косметики, наприклад, помади, якою можна фарбувати очі, губи і навіть вилиці. Можна використовувати бежеві, персикові, ніжно рожеві помади, а купити професійну косметику для макіяжу можна вже зараз, щоб задовольнити потреби кожної модниці.
  5. Незмінним залишається природній макіяж, при якому використовується мінімум косметичних засобів, а основний акцент робиться на рівному та сяючому обличчі. Для цього вам знадобляться – тональні креми, хайлайтери, ВВ-креми, консилери. Подільська косметична компанія пропонує всі ці засоби від надійних виробників.

Де купити якісну косметику для макіяжу?

Для того, щоб купити якісну косметику для свого магазину косметики або для власного використання потрібно звернутись до кращого постачальника. Онлайн магазин косметики ПКК – є саме таким: надійним, чесним та відповідальним, з яким співпрацювати одне задоволення. Не всі прямі постачальники косметики, можуть похвалитися багаторічним досвідом роботи у цій сфері, а ПКК працює вже понад 20 років та завжди реалізує виключно якісну косметику за оптовими цінами.

Косметика для макіяжу, купити яку краще всього на офіційному сайті ПКК, за декілька днів буде радувати ваших клієнтів на полицях вашого магазину. Також онлайн покупка передбачає такі переваги:

  • Можна у будь-який час зробити замовлення у будь-якому розмірі.
  • Обрати зручні варіанти оплати та доставки.
  • В разі необхідності отримати професійну консультацію працівників магазину.
  • Онлайн покупка – це безпека для вашого здоров’я, економія часу та коштів.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман