TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

У Хоросткові хлопець купив собі пістолет і стріляв по вікнах

Опубліковано: 20.11.2021 23:12
У Хоросткові хлопець купив собі пістолет і стріляв по вікнах

Адміністративну відповідальність за небезпечні ігри в громадському місці понесе 19 -річний мешканець Хоростківської ОТГ. Хлопець розважався зі зброєю на вулиці, – повідомляє Тернополіс.

Про це сьогодні, 19 листопада, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

17 листопада, у період з 18 по 19 годину до працівників відділення № 3 (м. Гусятин) надійшли декілька  повідомлень про те, що в Хоростові невідомий  здійснює постріли по вікнах.

На місця події оперативно виїхали працівники поліції. Як  з’ясувалося,  зловмисник пошкодив вікна місцевого навчального закладу та  недобудованого приміщення в центрі міста, у якому невдовзі буде розміщено Центр надання адміністративних послуг.

Правоохоронці оперативно встановили особу порушника. Пневматичний пістолет він придбав напередодні у Тернополі і саме у такий спосіб вирішив перевірити свою влучність. Розпочав стрільбу саме з закладу, у якому  в минулому навчався.

Зброю у хулігана правоохоронці вилучили. На нього склали адміністративний протокол згідно статті 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адмінправорорушення.

Її санкція передбачає накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (це від 51 до 119 грн) або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб. Міру покарання юнакові обиратиме суд.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман