TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Доставка їжі від Сім’ї ресторанів Файного міста: гастрономічне задоволення для найзатятіших гурманів

Опубліковано: 20.04.2021 19:11
Доставка їжі від Сім’ї ресторанів Файного міста: гастрономічне задоволення для найзатятіших гурманів

Сьогодні доставку їжі Тернопіль пропонують десятки різноманітних закладів нашого міста, однак абсолютним лідером тернопільського ресторанного бізнесу залишається доставка їжі від Сім’ї ресторанів Файного міста! Саме завдяки неймовірному смаку наших страв високої кухні різних держав Світу, які ви можете спробувати у мережі наших закладів, у поєднанні із демократичними цінами, висококваліфікованим обслуговуванням та затишною атмосферою нам вдалось завоювати прихильність і довіру тернополян та гостей міста та створити впізнаваний на всю Україну бренд.

Переглянути умови доставки Сім’ї Ресторанів Файного міста

Меню доставки від Сім’ї ресторанів Файного міста – різноманітна їжа на будь-який смак в серці Тернополя

Сім’я ресторанів Файного міста – це мережа унікальних концептуальних закладів Тернопіль, які пропонують замовити доставку їжі де б Ви не знаходились: ви можете замовити їжу додому, на роботу, в навчальний заклад, на відпочинок з друзями чи взагалі поза місто. Меню доставки від Сім’ї ресторанів Файного міста кожного із шести наших закладів є надзвичайно різноманітним, де кожен матиме змогу обрати собі страви по душі:

  • Клуб YOUNG – авторські сети суші, ролів, локшина, салати з креветками та лососем, бургери і десерти – все для поціновувачів паназіатської кухні!
  • Ресторан На небі – традиційні українські страви на сучасний лад, де точно варто спробувати відомі на все місто варенички з творогом та картоплею!
  • Бар Пасаж Адлера 13 – іспанська, мексиканська та американська кухня з дуже широким різноманіттям 16 американських бургерних сетів, сендвічів, кесадильїв та алкогольних авторських напоїв і коктейлів – голодним не залишиться ніхто!
  • Паб Файне місто – європейська та українська кухня із великою кількістю закусок, салатів, гарячих страв та імпортного й українського пива для справжніх поціновувачів цього напою! Обов’язково спробуйте панський дерун, про який по Тернополю ходять навіть легенди!
  • Клуб Файного міста – неймовірно смачна італійська кухня, яка точно змусить Вас подумки переміститись до Риму: сніданки, пасти, тортеліні, брускети, сири, холодні та гарячі страви. Окрім того, радимо замовити їжу додому пивні дошки із закусками, яка зробить перегляд футбольного матчу улюбленої збірної в чоловічій компанії значно динамічним та веселим!
  • Бар Noname – супи, салати, закуски, тако, буріто, фіхатас, енчілади та десерти мексиканської кухні – все, аби влаштувати запальну мексиканську вечірку навіть вдома

Доставка їжі Тернопіль від Сім’ї ресторанів Файного міста – найзручніший спосіб спробувати страви високої кухні в Тернополі

Безпечна і швидка доставка їжі – це про Сім’я ресторанів Файного міста! Якщо ж Ви не маєте змогу відвідати наші заклади особисто, ми пропонуємо замовити їжу онлайн на нашому сайті fainemisto.com зі зручною навігацією по доставка меню кожного ресторану, за телефонами або ж скориставшись нашим чудовим мобільним застосунком «Файне місто», з яким замовити доставка їжі Тернопіль стало значно швидше та легше, оскільки меню усіх закладів завжди під рукою у Вашому смартфоні!

Доставка їжі в Тернополі від Сім’я ресторанів Файного міста здійснюється за наступними тарифами:

  • мінімальна вартість замовлення: по м. Тернопіль – 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня.
  • вартість доставки їжа Тернопіль: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн.
  • безкоштовна доставка при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн.
  • приймаємо замовлення на швидка доставка їжі онлайн або за телефонами щоденно до 21:20.

Доставка їжі Тернопіль від Сім’я ресторанів Файного міста – це легка, швидка та зручна можливість влаштувати справжню атмосферу свята в себе вдома, на роботі та де б Ви не були! Не вагайтесь і замовляйте уже сьогодні – ми потурбуємось про Ваш відпочинок на найвищому рівні!


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман