TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Лукашенко публічно дав наказ калічити людей: часи змінилися

Опубліковано: 30.10.2020 13:55
Лукашенко публічно дав наказ калічити людей: часи змінилися

Олександр Лукашенко вперше дав прямий наказ калічити людей в Білорусі.

Олександр Лукашенко наказав міліціонерам бити людей, які виходять на мирні мітинги в різних містах Білорусі. На думку невизнаного багатьма цивілізованими країнами президента, тільки жорстоке побиття своїх співгромадян допоможе “стабілізувати ситуацію в країні”, пише rbc.ua.

На зустрічі з представниками МВС Лукашенко сказав, що учасники мітингів, на які виходять мільйони людей по всій Білорусі, “вже пройшли по методичці кольорових революцій сім або вісім різних етапів”. Він думає, що тепер мітингувальники стануть “більш радикальними”.

“Ми терпіли. Я одразу визначив: є червоні лінії. І не дай бог хтось їх переступить. Вони переступили за багатьма напрямками, я про це говорив. Тому ті, хто сьогодні виходить на залізницю, ті, хто вішає фашистські прапори на лінії електропередачі, словом, ті, хто сьогодні намагається зруйнувати, дестабілізувати інфраструктуру держави, повинні знати: з сьогоднішнього дня, особливо в квартирах громадян, куди вони ховаються, ми в полон нікого не беремо. Якщо хтось доторкнеться до військовослужбовця (я вже робив зауваження генералам), він повинен піти звідти як мінімум без рук. Я кажу про це публічно, щоб всі розуміли нашу подальшу рішучість. Далі – все. Нам відступати нікуди, і ми відступати не збираємося. Хто готовий, будемо діяти”, – цитує Лукашенка видання “Белта“.

При цьому він вважає побиття мирних громадян “красивим” дійством, а силовики повинні калічити людей “так, щоб комар носа не підточив”.

“Ми сьогодні живемо не у вакуумі. Це не середина минулого століття. Часи змінилися, і ви це прекрасно бачите і знаєте. І тільки той переможе, хто має залізну волю і терпіння”, – підсумував він.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман