TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Олександр Данилюк: «Перемога України, майбутнє громади залежить тільки від кожного з нас» (Відео)

Опубліковано: 20.10.2020 14:03
Олександр Данилюк: «Перемога України, майбутнє громади залежить тільки від кожного з нас» (Відео)
Новостворена партія «Довіра» знайомить жителів Тернопільщині із ще одним представником своєї команди. У депутати Великоберезовицької селищної ради «Довіра» висуває добровольця та громадського діяча Олександра Данилюка, – пишуть Тернополяни.
Шлях захисника України Олександр розпочав ще на Майдані, а після вирушив захищати рідну землю на Схід.

– Усе почалося з листопада, коли побили студентів. Я якраз напередодні був на бізнесовій конференції, бо мав власну справу. Коли ми почули про протистояння, одразу зібралися і поїхали на Майдан, я пройшов його до кінця. Згодом поїхав на Схід. Там зустрів своїх побратимів, з якими пройшов Революцію Гідності, – розповідає Олександр Данилюк. –  Ми завжди на 369 градусів були готові до будь-яких дій, особливо у тих містах, де проросійсько налаштоване населення становило понад 60 %, а так було майже скрізь. У таких місцях було по-особливому важко воювати, адже провокацій можна було очікувати у будь-який момент.

Олександр Данилюк зазначає, головне на війні – бути холоднокровним.

– Під час таких інтенсивних бойових дій немає місця емоціям. Саме холоднокровність дає можливість тверезо оцінювати ситуацію і діяти так чи інакше. На Сході я завжди думав про побратимів. Хотів, аби нам вдалося виконати завдання, а всі хлопці залишилися живими і неушкодженими, – каже Олександр Данилюк.

 Із своєю дружиною Олександр також познайомився у Щасті на Луганщині. Сьогодні вони разом виховують сина, проживають у Великій Березовиці.

У депутати Великоберезовицької селищної ради  Олександр Данилюк балотується, аби змінити свою громаду на краще. Планує створити центр реабілітації для ветеранів та членів їхніх сімей, а також проводити там тренування для молоді з метою популяризації спорту, здорового способу життя і патріотизму.

Побратим Олександра Данилюка Петро Недзельський зауважує, що Олександр – людина слова.

– Україна зараз переживає нелегкі часи. З’являються нові політики, які багато обіцяють і нічогісінько не роблять. Людина, яка пройшла вогонь війни, яка втрачала своїх бойових побратимів, це вже людина іншої формації – вищої. До такої формації належить Олександр. Це воїн, який, якщо дав слово, то обов’язково його виконає. Таким він буде і в цивільному житті,  зазначає Петро Недзельський.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман