TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Як міністр «від Коломойського» їздив до Теребовлі агітувати за «Слуг народу»

Опубліковано: 18.10.2020 19:44
Як міністр «від Коломойського» їздив до Теребовлі агітувати за «Слуг народу»

Олександр Ткаченко, давно зник з публічної площини, нечасто виїздить з Києва, а на публіці принципово одягає маску і вітається лише дотиком кулака. Нещодавно він зрадив традиції і влаштував помпезний візит на Тернопільщину. Жодної видатної дати там не відзначали, як і фестивалю чи з’їзду культурних діячів не влаштовували. Зі зрозумілих причин такі заходи на державному рівні обмежені. Що ж забув в Тернопільській області наближений до олігарха Ігоря Коломойського, екс-продюсер відомого політичною ангажованістю каналу 1+1? – пише Галицька Брама .

Як стверджують місцеві джерела, Олександр Ткаченко шукав на Галичині способи якось підняти підупалий рейтинг партії «Слуга народу». Імовірно, заради цього урядовець раптом з’явився у провінційному містечку Теребовля у супроводі заступниці голови президентської монофракції Євгенії Кравчук та голови місцевого партосередку та комедійного актора Віктора Гевка. Програма поїздки не відзначалася оригінальністю – відвідування кількох сільських бібліотек, спілкування на дистанції з працівниками культурної сфери, відомої найнижчим рівнем зарплат серед бюджетників.

Головний меседж єдиний міністр від Коломойського в українському уряді озвучив на руїнах місцевої фортеці. Виявляється, після «великого будівництва» доріг дірявий український бюджет чекає нове випробування – «велике відновлення замків». Цю програму збираються наповнювати мільярдними коштами вже у проекті на 2021 рік. І якщо донором коштів на розбудову доріг для дружніх до влади компаній став фонд по боротьбі з COVID-19, то на замки «скинутися» доведеться, очевидно, освітянам і військовим.

Прикметно, що замки Тернопільщини цієї осені вдруге стали об’єктом зацікавленості провладної партії. У вересні в Збаразькому замку відбувався завуальований під нараду агітаційний захід партії «Слуга народу» за участі Президента Зеленського. У області знаходиться третина від усіх фортифікаційних споруд країни. Більшість з них а аварійному стані, частина не має особливої історичної цінності, проте для влади більшим пріоритетом, на даному етапі, є симпатії виборців. Чим, як не обіцянками профінансувати замки області, повернути втрачені голоси виборців? Ну не реформами та боротьбою з корупцією, їй Богу.

Оксана Головко


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман