TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

«Павло Лосик – перший голова, який зробив порядок в Копичинцях» – кажуть жителі міста (Відео)

Опубліковано: 18.10.2020 12:19
«Павло Лосик – перший голова, який зробив порядок в Копичинцях» – кажуть жителі міста (Відео)
Голова Копичинецької ОТГ Павло Лосик прозвітував перед громадою про роботу за рік.
Члени громади мали можливість долучитися також до перегляду онлайн трансляції звіту і поставити свої запитання. Люди задоволені тим, як змінилося місто за останніх 5 років роботи Павла Степановича, – пише Бізнес Компаньйон.

«Всі попередники жалілися, що немає грошей. Він ні разу не жалівся, навіть сьогодні у виступі. Гроші, як він говорить, треба знаходити, і їх вкладати у виробничі процеси в місті. Його роботу видно. Це людина від природи обдарована даром зробити щось добре для людей», – зазначив житель Копичинець Клим Васильович.

Людям подобається, що голова ОТГ не лише керує справами громади, а й активно долучається до втілення власних проектів.

«Відколи він прийшов міська рада є зроблена. Міст, який тримався на одній опорі – також зробив. Це все заслуга його. Парк робився – він лавки заливав. Де ви таке бачили, щоб голова лавки заливав? Він вбирався в гумаки – ми чистили став. З тих всіх голів, що у нас були, це один Лосик найперший зробив порядок», – каже жителька Копичинець Марія Стрижак.

Гідно оцінює роботу Павла Лосика і його колега – міський голова Копичинець  1994-1998 років Ярослав Білиця. Про якого, до слова, також згадують лише добре жителі міста.

«Бути на такій посаді – дуже складно, це робота з раннього ранку і до пізньої ночі. Але Павлу Степановичу вдається змінювати Копичинці. Починаючи з тротуарів, починаючи з доріг, освітлення – йому вдається робити це все. Завдяки його старанням, його зв’язкам, йому вдається все робити», – підкреслив Ярослав Білиця.

З величезною підтримкою громади Павло Лосик знову йде на вибори і готовий завершувати розпочаті справи, адже проектів заплановано чимало.

«Багато нам вдалося зробити, і в освіті, і у благоустрої міста і сіл громади. Але ще більше планів попереду. У нас є багато напрацювань, уже готова проектно-кошторисна документація на перекриття аварійного даху школи села Яблунів, також на реконструкцію системи опалення 2-ої школи, проект реконструкції гімназії дуже масштабний – перекриття даху, заміна вікон і дверей, ремонт класів, також готуємося провести реконструкцію перехрестя, центральної площі, яка стане окрасою нашого міста. Роботи попереду багато. Тому я балотуюся на голову Копичинецької ОТГ від партії «Довіра». Оскільки Микола Володимирович Люшняк очолює цю партію і ми вже довгий час працювали з ним. Саме завдячуючи йому нам вдалося дуже багато зробити в Копичинцях. На місці ми не стояли, крок за кроком робимо щось і робитимемо далі», – зазначив голова Копичинецької ОТГ Павло Лосик.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман