TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Танці з зірками 2020: Фреймут вийшла на паркет з коронавірусом (Відео)

Опубліковано: 31.08.2020 11:39
Танці з зірками 2020: Фреймут вийшла на паркет з коронавірусом (Відео)

Ольга Фреймут та Ілля Падзина станцювали у першому ефірі шоу, хоча заразилися коронавірусом.

В Україні стартував новий сезон популярного шоу “Танці з зірками”. Перший випуск шоу пройшов 30 серпня. На паркет вийшли багато відомих знаменитостей, у тому числі й телеведуча Ольга Фреймут, у якої був діагностований коронавірус, пише rbc.ua.

Ольга Фреймут повідомила, що ні в неї, ні в її партнера по танцях немає температури й вони почувають себе задовільно. У телеведучої та її партнера Іллі Падзини був діагностований коронавірус, але вони не стали відмовлятися від виступу через хворобу від участі в шоу. Пара станцювала для шоу, але у дворі будинку Ольги Фреймут, повідомляє ТСН.

Як пояснила Ольга Фреймут, вони довго готувалися до першого ефіру і не змогли пропустити свій вихід на паркет. Пара виконала фокстрот під композицію групи “Скрябін” – “Спи собі сама”.

“Я аплодую стоячи. Оля, ти така ніжна, така бліденька, така недосяжна, як квіточка Едельвейса. Я благала Боженьку, щоб раптом під час танцю ти не знепритомніла. Сьогоднішні ваші танці були як пейзажі Ренуара. Вони були насичені палітрою надлегких торкань. Дякую вам”, – прокоментувала виступ ведучої Катерина Кухар.

Влад Яма похвалив рішучість Ольги Фреймут та її партнера і зазначив, що танці здатні лікувати.

“Молодці, що станцювали. Танець він взагалі лікує, а якщо на свіжому повітрі, то я думаю, що тим більше. Дійсно було дуже особисте, але хочеться побачити вас справжніми, танцюючими саме тут. Повертайтеся!” – сказав він.

Похвалив учасників також і Григорій Чапкіс. У підсумку Ольга Фреймут разом зі своїм партнером отримали високу оцінку від суддів – 26 балів.

Ольга Фреймут та її партнер Ілля Падзина станцювали на “Танцях з зірками” попри коронавірус


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман