TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Що робити, якщо нічний кашель не дає спати: Комаровський дав пораду

Опубліковано: 31.08.2020 13:03
Що робити, якщо нічний кашель не дає спати: Комаровський дав пораду

Доктор Комаровський дав поради українцям, які стикаються з нічним кашлем.

Кашель є важливим помічником у боротьбі з хворобою і якщо він посилюється вночі – варто задуматися з чим пов’язана причина. Євген Комаровський поділився порадами на своєму YouTube.

Кашель – захисний рефлекс, який допомагає очистити дихальні шляхи від слизу і мікробів. Але нічні напади кашлю заважають відпочити і вимотують й без того ослаблений організм.

Євген Комаровський стверджує, коли людина перебуває в горизонтальному положенні, слиз накопичується в носоглотці та дихальні шляхи не очищаються, пише rbc.ua.

При нежиті виділення з носу та приносових пазух стікають в глотку та викликають кашльовий рефлекс, тому кашель мучить уві сні, особливо коли ми перевертаємося з боку на бік. Природа кашлю може бути різною.

“Це може бути або алергічна реакція або пил. Вирішити проблему можна за допомогою підняття головного кінця ліжка. Наприклад взяти ще одну подушку і покласти під матрац. Також питання може бути пов’язане з місцем, де ви спите. Тому проаналізуйте температуру і вологість повітря у спальні”, – прокоментував доктор.

Якщо після відрегульованої температури кашель не припиниться – почніть викидати все те, що може бути потенційним джерелом алергії: накопичувачі пилу, старі книги, іграшки або порошок, яким стирається постільна білизна.

Комаровський розповів, що робити, якщо нічний кашель не дає спати


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман