TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Шоу, турніри та нагородження: повідомили програму заходів у Тернополі на День міста та День пам’яті захисників

Опубліковано: 27.08.2020 17:12
Шоу, турніри та нагородження: повідомили програму заходів у Тернополі на День міста та День пам’яті захисників
Стало відомо, як у Тернополі відзначатимуть День міста та  День пам’яті захисників України.

У п’ятницю, 28 серпня, у місті проведуть урочисту літургію, додадуть на Алеї Зірок нові імена, відкриють макет Тернопільської ратуші, нагородять мешканців обласного центру відзнакою «Почесний громадянин міста» та ін.

В суботу у Тернополі відбудеться покладання квітів до могил загиблих воїнів, освячення каменю на набережній Тернопільського ставу та нагородження спеціальними відзнаками військовослужбовців батальйону «Тернопіль», пише ternopoliany.te.ua.

Нагадаємо, що у зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації, міська рада закликала тернополян відзначити День міста онлайн через трансляції телеканалів.

ПРОГРАМА

П’ятниця, 28.08 – День міста:

9.00 – ‪вул. Качали, 1‬ – Відкриття Комплексного трансфер-містечка. Відкриття X ювілейного художньо-мистецького пленеру «Крізь роки, крізь століття, Тернополе, живи!».
10.00 – Церква Успіння Пресвятої Богородиці (‪вул. Князя Острозького, 55‬) – Урочиста Літургія до храмового свята Успіння Пресвятої Богородиці та Дня міста Тернополя.
12.00 – сквер Чорновола – відкриття макету Тернопільської Ратуші в рамках проекту «Бронзовий Тернопіль».
14.30 – Арт Галерея – Спецпогашення марки (конверта) – «Молодіжна столиця України. Тернопіль». Тернопіль – 480.
15.00 – вул. Гетьмана Сагайдачного – Мистецька імпреза «Крізь терни до зірок», поповнення Алеї Зірок новими іменами: Євгена та Тамари Удіних; Ореста Савки; Олександра Смика; Сергія Притули; медичній спільноті.
17.00 – трансфер-містечко (‪вул. Качали, 1) – нагородження кращих науковців міста, кращих учнів‬/студентів, лауреатів стипендій міської ради в галузі наук.
18.00 – Алея навпроти Тернопільського замку – Відкритий турнір з греко-римської боротьби на кубок міського голови.
19.30 – Парк ім.Т. Шевченка (біля причалу) – нагородження званнями «Почесний громадянин міста Тернополя» та «Відзнакою Тернопільської міської ради» за особистий внесок в розвиток науки, економіки, культури та мистецтва, а також за активну благодійну та громадську діяльність під час пандемії коронавірусу.
21.30 – Лазерне шоу на Тернопільському ставі.

Субота, 29.08 – День пам’яті захисників України:

10.00 – Микулинецьке кладовище – Всеукраїнська хвилина мовчання, панахида, покладання квітів до могил загиблих воїнів АТО, ООС.
12.00 – Освячення каменю на набережній Тернопільського ставу (біля квіткової Алеї Героїв, поруч з центральним причалом), панахида, покладання квітів.
13.00 – літня естрада в парку Шевченка – нагородження спеціальними відзнаками військовослужбовців батальйону «Тернопіль».


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман