TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Ніхто з вас не знає: Потап розповів, чому прийняв нагороду від Зеленського

Опубліковано: 08.07.2020 13:42
Ніхто з вас не знає: Потап розповів, чому прийняв нагороду від Зеленського

Потап прокоментував своє рішення прийняти звання “Заслужений Артист України”, пише rbc.ua.

Володимир Зеленський наприкінці червня присвоїв співаку Потапу звання “Заслуженого артиста України. 7 липня президент вручив державну відзнаку одному з найяскравіших представників вітчизняного шоу-бізнесу “за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю”.

У мережі розгорілися спори: чи дійсно заслуговував Потап на це почесне звання? Багато українців пишуть, що подібні титули – це пережиток “совка”.

Але сам Олексій Потапенко, який написав такі хіти, як “Чумачечая весна”, “Не люби мне мозги”, “Бумдиггибай” та інші, заявив, що для нього ця нагорода “демонструє визнання хіп-хоп-культури з боку держави”.

“І ось це сталося. На цьому всі мої державні нагороди закінчаться, тому що я вписав своє ім’я в історію – це визнання державою хіп-хоп- і реп-культури в моїй особі”, – сказав Потап під час урочистого нагородження.

Пізніше він ще раз прокоментував своє рішення прийняти нагороду з рук президента.

“Мене багато питають: навіщо це тобі, хіба ти не народний улюбленець, хіба ти не заробляєш? Ти ж автор суперхітів, ти ж продюсер найкращих проектів?.. Але ж ніхто з вас не знає, що у мене була така дитяча зухвала мрія, щоби коли-небудь артиста хіп-хоп жанру нагородили державною відзнакою! І ось, коли я майже забув про це, – бамц! Заслужений артист України! HIPHOP A WAY OF LIFE!!!” – написав Потап у своєму Instagram.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман