TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Комендантська година в Україні? Шмигаль зробив екстрену заяву через погіршення епідеміологічної ситуації в країні

Опубліковано: 29.06.2020 12:25
Комендантська година в Україні? Шмигаль зробив екстрену заяву через погіршення епідеміологічної ситуації в країні

В Україні цілком ймовірно можуть ввести комендантську годину у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в країні.

Таку пропозицію зробив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на екстреному селекторній нараді, яку скликав президент Володимир Зеленський. За словами прем’єра, потрібно задіяти патрулі і обмежити час роботи нічних клубів повідомляє Громадське

«Глава уряду попросив мерів залучити муніципальні патрулі до роботи з відомствами для дотримання санітарно-епідеміологічних вимог; обмежити роботу нічних клубів з 10 години вечора поставити на жорсткий контроль муніципальний транспорт, що фактично вже являється обмеженням, які вводять під час комендантської годни, а також поліпшити інформаційну політику і допомогти навчальним закладам підготуватися до дистанційної роботи », – повідомили в прес-службі Офісу президента, пише infobomb24.info.

Володимир Зеленський в свою чергу попередив українців про посилення контролю за заходами безпеки.

Президент підкреслив, що потрібно карати порушників карантинних обмежень. В тому числі, власників кафе і ресторанів, які не стежать за безпекою.

Нагадаємо, що кількість нових випадків зараження зараз фіксується на рівні 900-1000 випадків на добу в порівнянні з 300-400 в травні. Крім того, в три рази збільшилася кількість тих, кого госпіталізують. У зв’язку з цим в уряді вже заявили про другу хвилю епідемії, яка накрила Україну і не виключають посилення карантинних заходів в країні.

Додамо, що в Україні встановлено новий антирекорд за кількістю заражених китайським вірусом. Цифра за добу подолала критичну позначку. Згідно з офіційною статистикою Міністерства охорони здоров’я, за 26 червня в Україні було зафіксовано 1 109 нових випадків захворювання китайським вірусом.

Ця цифра вперше перевищувала позначку в тисячу чоловік, а за останню добу померли 19 осіб.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман