TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Для українців відкривають кордони: куди можна буде полетіти у відпустку без обмежень

Опубліковано: 26.06.2020 13:32
Для українців відкривають кордони: куди можна буде полетіти у відпустку без обмежень

Для українських туристів почали відкривати кордони.

Україна потрапила в “червоний список” країн у зв’язку зі зростанням кількості інфікованих. Частина країн не готові відкривати кордони для українських туристів або пропонують пройти обов’язкове тестування. Однак є країни, які готові пускати українців без будь-яких обмежень, пише Ровесник.

Як повідомляє Державне агентство розвитку туризму України у своєму Telegram-каналі, кордони для українців відкривають США, Ірландія, Сербія та Албанія. Ці країни можна відвідувати без обмежень.

Також можна відвідувати Великобританію і Білорусь, але після перетину кордону доведеться відправитися на 14-денний карантин.

Чорногорія готова приймати українських туристів з негативним ПЛР-тестом, який потрібно буде пройти за 48 годин до перетину кордону. У Тунісі тест потрібно буде здати відразу по прибуттю в аеропорт і українських туристів там готові приймати з 27 червня.

В Туреччину можна буде полетіти з 1 липня й українським туристам не потрібно буде проходити тестування і самоізоляцію.

Як відзначають в Міністерстві інфраструктури, після поліпшення епідеміологічної ситуації в Україні, буде розглянуто можливість відкриття кордонів з Кіпром, Грузією та Грецією.

Громадяни, які приїжджають з країн “червоної зони” в Україну, обов’язково повинні проходити 14 днів обсервації та використовувати програму “Дій вдома”. З “зелених країн” – без обмежень, але з обов’язковим медичним полісом.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман