TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Як і про що молитися, якщо не вистачає слів?

Опубліковано: 25.06.2020 22:54
Як і про що молитися, якщо не вистачає слів?

Щира молитва заторкує найбільш вразливі глибини нашого «я». Ось чому іноді нам важко буває молитися. Ісус розумів це, тому і сказав: «Прийдіть до мене всі втомлені й обтяжені, і я облегшу вас.» (Матея 11:28).

Бог не закликав до себе всіх сильних і безтурботних, Він сказав протилежне. Ісус чекає нас, втомлених, збентежених, стурбованих і розбитих. І ось п’ять варіантів, як молитися, коли важко вимовити навіть слово, пише ДивенСвіт.

Шепочучи Його ім’я

Ви отримували записку з освідченням у коханні, наприклад, валентинки в школі? У ній могло бути всього кілька слів, проте ваше серце билося частіше, коли ви бачили своє ім’я на папері. Тому коли ви відчуваєте, що сили закінчуються, прошепочіть Його ім’я і ви почуєте, як Він вимовляє ваше у відповідь.

«Розбитих серцем він і зціляє і перев’язує їх рани. Він число зір лічить і кожну пойменно називає. Великий наш Господь, велика його сила, і розумові його немає міри.»(Пс.146: 3-5).

Пам’ятайте, що Ісус молиться за вас

Ваше мовчання Бог почує. Ніщо не може розлучити вас з Його любов’ю. Він ніколи не втомиться від вас. Іноді найбільша молитва, яку ми можемо досвідчити, – це повне розуміння і співчуття Бога. Його присутність.

«хто ж той, що засудить? Христос Ісус, який умер, ба й воскрес, що по правиці Божій, – він заступається за нас.»(Рим. 8:34).

Подбайте про себе

Ми – покоління, для якого буває складно відкритися перед Богом. Однак часто ми виснажуємо себе, намагаючись зробити якомога більше для Господа.

Хронічне перевантаження – це НЕ духовна ознака справжнього християнства. Навпаки, ми відчуваємо виснаження, коли забуваємо, хто такий Бог

Подаруйте собі доброту і турботу, якими ви щедро ділитеся з іншими. За іронією долі, ми найбільше потребуємо Божої втіхи тоді, коли позбавляємо себе часу для виховання душі.

Ми відчуваємо себе егоїстами. Однак, Бог сказав, ми можемо ділитись з іншими тільки тим, що отримали самі (2 Кор. 1: 4).

Пишіть

Замість того, щоб ламати себе, запросіть Бога увійти в ваш світ. Газета New York Times опублікувала дослідження, яке показує, що ведення щоденника допомагає змінювати звички і підвищує якість життя. Навіть 15 хвилин можуть змінити життя.

Коли ми записуємо наші історії з Богом, ми даємо Йому простір для внесення Його правок.

«Бо слово – живе й діяльне, і гостріше від усякого двосічного меча: воно проходить аж до розділу душі й духа, суглобів та костяного мозку, і розрізняє чуття та думки серця.»(Євр. 4: 11-12).

«Слово» – це грецьке слово logos, яке також можна перекласти як живий голос. Бог не обмежується написаним словом. Бог використовує все живе, щоб промовляти в нашому житті.

Будьте щирі, прогуляйтесь

Християнський автор Макс Лукадо в інтерв’ю Breathcast сказав, що молитва повинна бути чесною розмовою з Богом, а не повторенням однієї і тієї ж дії.

«Я не молюсь довго … мої молитви досить короткі. Час, коли я дійсно відчуваю благословення через молитву, це коли мої молитви щирі…», – зазначив письменник.

Вийдіть на вулицю і дозвольте Богові діткнутися вас. Навіть десять хвилин здатні позбавити від тривоги і депресії.

Адаптація Тетяни Трачук


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман