TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Один рядок з Біблії, який вирішить усі проблеми в подружжі

Опубліковано: 01.06.2020 16:03
Один рядок з Біблії, який вирішить усі проблеми в подружжі

Про цей рядок не говорять, його не зачитують на весільних церемоніях, його оминають, його не пишуть на вітальних листівках… Однак він точно здатен вирішити усі проблеми у шлюбі…

Цей рядок із Першого Послання апостола Павла до Коринтян: “Кажу ж нежонатим та вдовицям, що добре їм, коли зостануться, як я, але коли не можуть стриматися, нехай одружуються…”

Апостол щиро радить не одружуватись, залишатись таким, як він, тобто не створювати сім’ї – і тоді точно ніяких проблем не буде!

Однак якщо ви вже наважились обрати для себе стан подружжя, то будьте певні: проблеми будуть і це нормально! Слід лише знати, як собі з ними давати раду. І ось декілька цікавих порад.

Є певні закони у відносинах. Закони, які діють для всіх: віруючих і невіруючих, християн і атеїстів. Ці закони – фізичні. Такі ж, як і сила тяжіння. Я можу не вірити в неї, але впаду, якщо не захочу ставати на сходинку, пише Ровесник.

Є безліч подруж, які або виконують правила відносин – і в них гарні шлюби, або нівелюють ними.

Ми живемо у суспільстві, яке вважає, що шлюб – це обмеження. Однак це зовсім не так.

Чоловічий мозок – це наче набір окремих коробок і найголовніше – щоб ці коробки ніколи не дотикались одна до одної. Якщо є конкретна проблема, то чоловік йде до конкретної коробки, витягає речі з неї, вирішує, і ставить на місце, намагаючись ні в якому разі не дотикатись інших.

Мозок жінки – велика кулька із провіддям, де все зв’язано між собою, як інтернетна мережа. І всіма процесами в їхньому мозку керують емоції. Саме тому жінкам є справа до всього і вони – нічого не забувають.

У чоловіків є особлива коробка, про яку жінки навіть не підозрюють, коробка, де нема нічого. І ця коробка – улюблена у чоловіків. Вони б завжди залишались у ній, якби була така нагода. Чоловіки можуть Нічого не робити.

Жінки цього не розуміють. У них завжди активно працює мозок. Вони не розуміють, як чоловік може сидіти – і просто не робити нічого, ні про що не думати. І ох як це жінок дратує!

Для чоловіків стан такого “безробіття” – чудовий спосіб уникати стресу. Натомість для жінок позбавитись від стресу – це виговоритись. Їм не потрібні рішення чи поради: лише вислухати їх.

І виникає ситуація, коли чоловік та дружина люблять одне одного. І коли з’являється якась проблема, кожен пропонує своїй половинці свій метод виходу зі стресу.

Чоловік каже: перестань думати і говорити про це. І жінка в той момент просто починає вибухати. Натомість дружина каже: поговори зі мною! чому ти не хочеш зі мною говорити? І такий метод остаточно добиває чоловіків.Ось таке непорозуміння!

Жінки від природи потребують більше слів, більше говорити!

5 хвилин для жінок і чоловіків – це зовсім різні об’єми часу.

Чоловіки і жінки говорять іноді однаковими словами, але різними мовами. В жіночому мозку багато місця для найдрібніших деталей. Чоловік дуже часто не пам’ятає про деталі. Для цього у нього просто не вистачає місця у мозку.

На запитання “як пройшов твій день” чоловік каже: нормально, бо в його пам’яті – це просто день. А для жінки – це неймовірна кількість деталей. Коли жінка щось розповідає, то вона заново все це переживає.

Якщо жінка дає настанови: винеси сміття, помий посуд, вклади дітей, то для чоловіка це приблизно означає: відпочинь, лягай спати, а діти нехай помиють посуд. Чоловік не здатен добре робити кілька справ одразу. Лише одну!

Жінки – жонглюють справами. Все і зразу. І думають, що чоловіки можуть те ж саме. Але так не є. Тому не варто говорити про важливе чоловікові, коли він зайнятий – мозок просто не сприйме цього. Саме тому виникає безліч конфліктів тоді, коли чоловік не чує того, що говорить жінка.

Секс – справа дуже важлива для обох в подружжі, однак надто – для чоловіків. Сексуальна активність чоловіків починається від моменту статевого дозрівання і знижується… зі смертю. І це так задумав Бог! І постійне статеве бажання чоловіка – це чудовий спосіб нагадувати йому, що жінку, насамперед, слід ЛЮБИТИ, дбати про неї. Саме тому такий нерозумний крок – передшлюбні стосунки, особливо для жінок. Бо жінка віддає те, що потрібно чоловікові і не отримує любові взамін.

Жінки від природи люблять віддавати, тоді як чоловіки брати, приймати. І жінка мусить навчитись мудрості, якщо хоче бути щасливою. Чоловіка слід просити про щось не раз, а декілька: щоб достукатись. Якщо ви хочете, щоб чоловік щось зробив: скажіть йому про це декілька разів.

І для жінок – це виклик, бо від природи жінка не хоче просити. Вона вважає, що чоловік має додуматись допомогти сам, якщо любить!

Тетяна Трачук
З розмови  Марка Гангора “Чоловічий та жіночий мозок”


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман