TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

«Нова пошта» з 1 червня змінить правила роботи: що потрібно знати

Опубліковано: 31.05.2020 23:06
«Нова пошта» з 1 червня змінить правила роботи: що потрібно знати

“Нова пошта” відновлює звичний режим роботи.

“Нова пошта” анонсувала відновлення звичного режиму роботи з 1 червня 2020 року. Як повідомляється, тепер послуги зі зберігання посилок у відділеннях знову стануть платними. Однак обмеження за кількістю осіб у відділенні, а також обов’язкова наявність засобів індивідуального захисту залишаться до кінця карантину, пише styler.rbc.ua.

Як повідомляється, з 18 березня по 31 травня жителі України могли довгий час не приходити за посилками, при цьому додаткові гроші за зберігання посилки не нараховувалися. З 1 червня “Нова пошта” поверне платне зберігання посилок у відділеннях. Пов’язано це з тим, що в містах відновлюється рух громадського транспорту, планується відновлення міжміських і міжобласних пасажирських перевезень, кажуть у “Новій пошті”.

В заяві “Нової пошти” говориться, що посилки будуть зберігатися безкоштовно тільки 7 календарних днів.

“Посилки безкоштовно зберігаються 7 календарних днів, на восьмий день починає нараховуватися плата. Плата за збереження посилок і вантажів не буде нараховуватися до 7 червня включно. Для тих відправлень, які надійдуть у відділення до 1 червня включно, першим платним днем зберігання буде 8 червня”, – додали в “Новій пошті”.

Повідомляється, що стандартні умови будуть діяти для всіх відправлень, що надходять у відділення з 1 червня. У пресслужбі додали, що з понеділка проінформують клієнтів про відновлення колишніх умов послуги (SMS, Viber та інше).


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман