TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Карантин закінчився не для всіх: у МОЗ зробили заяву

Опубліковано: 29.05.2020 18:01
Карантин закінчився не для всіх: у МОЗ зробили заяву

Строгий карантин закінчився для багатьох громадян України, крім однієї категорії.

Карантин в Україні через пандемію коронавірусу продовжили до 22 червня. Однак уряд запровадив так званий адаптивний карантин, при якому суворі обмеження були зняті. З 1 червня планують запустити залізничний транспорт, у багатьох містах почали курсувати автобуси та метро. Більшість українців змогли вийти на роботу, пише rbc.ua.

Проте в МОЗ назвали категорію українців, для яких суворі обмеження знімати не стали. Як повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу в п’ятницю, 29 травня, особам старше 60 років, як і раніше не рекомендується виходити на роботу і по можливості дотримуватися режиму самоізоляції. Він додав, що виключення складають тільки працівники критичної інфраструктури та органів влади.

“В постанові уряду №391 чітко визначено, хто підлягає обов’язковій самоізоляції, в тому числі й люди з групи ризику – старше 60 років. Там є і винятки, які стосуються в першу чергу людей, які працюють в органах державної влади, місцевого самоврядування, на об’єктах критичної інфраструктури. Всі ці люди можуть працювати та не перебувати в самоізоляції, однак обов’язковим є дотримання правил, встановлених у країні, зокрема масковий режим, використання антисептиків, соціальна дистанція та ін. Всі інші люди, зокрема пенсійного віку, повинні перебувати на самоізоляції”, – сказав міністр охорони здоров’я України.

Брифінг міністра охорони здоров’я Максима Степанова 29 травня


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман