TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Ядерна зброя США в Польщі: Чим це може обернутися для України

Опубліковано: 21.05.2020 16:21
Ядерна зброя США в Польщі: Чим це може обернутися для України

Битва за Україну може розгорітися з новою силою.

Військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов спрогнозував, чим може обернутися для України можливе розміщення ядерної зброї США на території Польщі, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

За його словами, все залежатиме від позиції Києва. Зокрема, якщо Україна буде і далі ховати голову в пісок, то такий розвиток подій не піде їй на користь, а, навпаки, ще більше погіршить становище, тому що РФ спробує максимально наблизитися до Польщі. Відповідно, битва за Україну розгориться з новою силою.

“Тобто, якщо Україна буде дотримуватися тієї ж політичної позиції, що і сьогодні, тобто продовжить “мовчання ягнят”, то її політичне поглинання розгорнеться з новою силою. Тоді Росія буде ще більше нас тероризувати. Це може проявитися й у збільшенні обстрілу на фронті, щоби завдати Україні ще більших втрат і швидше схилити президента Зеленського погодитися з тим, що відбувається на Донбасі – громадянський конфлікт, і треба сідати за стіл переговорів з представниками “ЛДНР”, – сказав Жданов.

Водночас якщо офіційний Київ дасть чітку політичну оцінку тому, що відбувається на сході України і назве другу сторону конфлікту – Росію, тоді в України є шанс приєднатися до Балтійсько-чорноморського союзу і розраховувати на його військово-технічну допомогу.

Нагадаємо, раніше посол США у Варшаві Джорджетт Мосбахер допустила розміщення в Польщі американської ядерної зброї.

“Якщо Німеччина хоче зменшити ядерний потенціал НАТО і послабити альянс, можливо, Польща, яка чітко виконує свої зобов’язання, усвідомлює ризики і знаходиться на східному фланзі НАТО, могла б розмістити відповідні сили і засоби у себе”, – написала посол в Twitter 15 травня.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман