TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Зеленський проводить прес-конференцію: онлайн

Опубліковано: 20.05.2020 11:29
Зеленський проводить прес-конференцію: онлайн

Доступ на прес-конференцію президента обмежений через карантин.

Сьогодні, 20 травня президент України Володимир Зеленський збібрав прес-конференцію в Маріїнському палаці. Зустріч із представниками ЗМІ проходить в річницю інавгурації Зеленського на посаду глави держави. Всі подробиці, головні питання і заяви президента – в матеріалі РБК-Україна.

11:22 Зеленський говорить, що ніколи не забороняв військовим відповідати на обстріли. Говорячи про те, що “треба просто припинити стріляти”, він мав на увазі проросійських бойовиків, так як українські військові не стріляють першими, а тільки у відповідь на провокації.

11:17 Президент сказав про те, що Леонід Кучма як і раніше представляє українську сторону в Тристоронньої контактній групі і бере участь в переговорах.

11:13 “Що стосується президента Росії. Ми нічого з цим не зробимо, ми повинні з ними говорити, повинні домовлятися. Мінський формат пріоритет, але ніхто не скасовує будь-який інший формат. Ми готові до будь-якого формату, який може наблизити нас до кінця війни і повернення наших територій “, – заявив Зеленський.

10:57 Зустріч в нормандському форматі, за словами Зеленського, відбудеться після спаду епідемії коронавируса.

10:54 Зеленський завтра або післязавтра планує підписати банківський закон. Також він упевнений, що меморандум з МВФ буде підписано в травні.

“Зараз я підпишу банківський закон, ми підпишемо цей меморандум. І я впевнений, що ми підпишемо його в травні”, – заявив президент.

10:49 Президент повідомив, що з понеділка, 25 травня, в Україні відновлять роботу дитячі садки.

10:47 Зеленський заявив про те, що поки тільки 6 областей України готові до відновлення міжобласного транспортного сполучення. За його словами, це області, в яких спостерігається зниження захворюваності.

10:41 Прес-конференція розпочалася. Зустріч президента з журналістами проходить під відкритим небом. Зеленський говорить про те, що навіть якщо піде дощ, спілкування не буде перервано.

Прес-конференція за підсумками року президентства

Офіс президента анонсував прес-конференцію Зеленського на 20 травня. Початок заходу заплановано на 10:30 в парковій частині Маріїнського палацу.

В ОПУ відзначили, що зустріч пройде з обмеженим числом учасників, через карантинний режим у зв’язку з епідемією коронавірусу в країні. Від кожного ЗМІ акредитують по одному журналісту і одному фотографу (відеооператору).

Напередодні прес-конференції керівник ОП Андрій Єрмак заявив, що Володимир Зеленський має намір провести спілкування з представниками засобів масової інформації за підсумками першого року своєї роботи на посаді президента України.

Конференцію перенесли через карантин

Зустріч Зеленського з журналістами могла відбутися ще в квітні. Однак через спалах COVID-19 і введений у зв’язку з цим карантинний режим, захід перенесли до стабілізації ситуації з захворюваністю.

Через рік після оголошення перемоги Володимира Зеленського на виборах 2019, 22 квітня Офіс президента презентував фільм “Рік президента Зеленського”. Також в ОП заявили, що після завершення карантину глава держави збере прес-конференцію, на якій відповість на всі питання щодо результатів своєї роботи за рік.

Рекордний прес-марафон

Попередню конференцію президент України провів восени 2019 року. 10 жовтня з 10 ранку протягом 14 годин Володимир Зеленський спілкувався з журналістами, що стало світовим рекордом за тривалістю. У прес-марафоні брало участь близько трьохсот представників ЗМІ.

Серед тем, які піднімалися на зустрічі – “нормандський формат”, переговори з Путіним, виконання передвиборних обіцянок, тарифи на послуги ЖКГ, легалізація грального бізнесу, ринок землі і т.д.

Під час заходу відбулося кілька скандальних ситуацій. До президента намагалися прорватися обурені жінки, одна з яких – вдова воїна АТО, інша скаржилася на мера Дніпра. Ще один чоловік забрався на стіл і протестував проти гомосексуалізму, абортів і проституції.

Варто зазначити, що проведення прес-конференції Зеленського спочатку анонсувалося відразу після оголошення результатів екзит-полів на виборах у квітні 2019.

Пізніше в ОПУ заявляли, що президент зустрінеться з журналістами 27 серпня за підсумками 100 днів роботи на посаді. Однак перша велика конференція відбулася в тільки жовтні минулого року.

Автор: Анна Березина


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман