TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Курс долара в Україні різко зміниться: коли чекати стрибка

Опубліковано: 20.05.2020 15:05
Курс долара в Україні різко зміниться: коли чекати стрибка

Курс долара в Україні може змінитися через нову хвилю девальвації.

Курс долара в Україні після карантину може стабілізуватися і навіть знизитися, а ось восени не виключено різкий стрибок через нову хвилю девальвації, політичну та економічну кризу. Експерти розповіли про ризики, а також про те, коли краще купувати долари для заощадження.

Так, член Ради Асоціації українських банків, засновник фінансово-аналітичного центру “Трансформація” Галина Хейло розповіла Styler, що вихід з карантину не сильно вплине на курс валют. Коливання курсу можуть швидше за все бути через політичну нестабільність, якщо спад економіки спровокує протести.

Крім того, Україна виконала вимоги Міжнародного валютного фонду, прийнявши закон про продаж землі і “антиколомойский закон”, що навпаки зміцнить гривню.

“Основні вимоги МВФ – це закон про обіг землі і “антиколомойський” закон – виконані, тоді курс може відреагувати незначним зниженням”, – сказала аналітик.

А ось кандидат економічних наук, незалежний експерт Олександр Хмелевський каже, що вихід з карантину на деякий час стабілізує валютний курс, а ось восени потрібно приготуватися до кризи.

“Протягом літа не виключено зміцнення гривні до 25 грн за долар. Тому, літо є найсприятливішим періодом для покупки долара тими, хто має зайву гривню і планує зробити заощадження. Однак, восени нас чекає чергова хвиля девальвації, ще більша, ніж була на початку року”, – сказав він.

Зазначимо, що Національний банк України на 20 травня 2020 року знизив офіційний курс долара до психологічної позначки на рівні 26,51 гривні за долар.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман