TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

7 рядків із Біблії, які допоможуть перемогти страх

Опубліковано: 14.05.2020 19:21
7 рядків із Біблії, які допоможуть перемогти страх

Страх – це ефективна зброя проти нас. Людина, охоплена страхом, переживає самотність, відчуває себе покинутою і не здатна тверезо мислити. У певний період життя кожен з нас може зіткнутися з цим. Це може бути страх перед важливим іспитом, страх втрати близької людини, страх відповідальності та ін. Страх може маскуватись занепокоєнням, турботами, побоюваннями про що-небудь, але все ж це той же страх.

Позбавляє від страху лиш упевненість в тому, що є Той, Хто здатний захистити в будь-який час і від будь-якої небезпеки. Слово Боже допомагає нам подолати власні страхи, щоб жити вільним життям і насолоджуватися ним, пише ДивенСвіт.

Ось 7 віршів з Біблії, які допоможуть перемогти страх.

Так що ми сміло можемо сказати: «Господь – мій помічник: я не боюся. Що може мені людина зробити? Євр. 13, 6

Цей вірш тричі повторюється в Псалмах і знову звучить в Посланні до євреїв. Боятися немає потреби, тому що Бог обіцяє нам Свою допомогу. Його любов більша за страх, який ми пережили або переживаємо.

Господь зо мною – не злякаюсь; що може людина мені зробити? Пс. 118, 6

А тоді я промовив до вас: Не лякайтесь і не бійтесь їх! Господь, Бог ваш, що йде поперед вами, він сам воюватиметься за вас, цілковито, як це він учинив був з вами в Єгипетській землі перед вашими очима; Вт. 1, 29-30

Богу не все одно, що з нами трапиться. Впродовж всієї Біблії, – від книги Буття до Одкровення, – Бог говорить і показує нам, що Він поруч, що Він з нами. Це означає, що ми не самотні у своїх проблемах, і, що найважливіше, ми не самі перед викликами. Бог бореться за нас.

Бо ви не прийняли дух рабства, щоб знову підлягати боязні, але прийняли дух усиновленя, яким кличемо: «Авва! -Отче!» Рим. 8, 15

Хіба не за шага продається пара горобців? А проте ні один із них не впаде на землю без волі Отця вашого. А вам же все волосся на голові пораховано! Не бійтесь, отже: ви вартніші за багатьох горобців. Мт. 10, 29-31

Бог  дає нам благодать на кожен день, щоб ми не турбувались про те, щоби забезпечувати себе. Своєю обіцянкою піклуватися про нас Бог забирає будь-який привід для страху.

Ось Бог – моє спасіння! Я уповаю і не боюся, бо Господь моя сила й моя пісня, він – моє спасіння! Іс. 12, 2

Мир залишаю вам, мій мир даю вам; не так, як світ дає, даю вам його. Хай не тривожиться серце ваше, і не страхається! Ін. 14, 27

Якою загрозливою не видавалась би ситуація, Ісус обіцяє нам Свій мир. Він дозволяє нам залишатися сильними, незважаючи на складність випробувань. Нам більше не потрібно залежати від обставин, бо ми вільні від страху.

Адаптація Тетяни Трачук


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман