TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Відпустка в 2020 році: які країни готові приймати іноземних туристів

Опубліковано: 13.05.2020 18:23
Відпустка в 2020 році: які країни готові приймати іноземних туристів

Деякі країни готуються відновити прийом туристів вже до кінця літа – початку осені.

Коронавірус і карантин через пандемію призвели до того, що понад 90 країн світу закрили свої кордони для відвідування іноземців. Однак, чим ближче стає відпускний сезон, тим більше країн починають замислюватися про те, щоб пом’якшити карантинні обмеження і почати приймати іноземних туристів, а також сезонних робітників, пише Ровесник.

Зовсім недавно уряд Грузії повідомив, що кордони для туристів відкриються з 15 липня. А в Туреччині розробили цілий план відпускного сезону з урахуванням всіх протиепідемічних правил.

Як повідомляє портал “Економічні новини“, з 15 травня країни Балтії відкриють свої внутрішні кордони. Громадяни Латвії, Литви та Естонії зможуть подорожувати. Іноземцям з інших країн поки відпочити в країнах Балтії буде складно, оскільки їм після прибуття в ці країни доведеться провести два тижні на обсервації.

В Чехії громадянам дозволили подорожувати, а також істотно пом’якшили карантин і дозволили пересуватися всередині країни. Проте всі, хто в’їжджає в Чехію з інших країн, зобов’язані пройти 14-денний карантин, а також надати документ, який підтверджує наявність антитіл до COVID-19.

Італія, яка сильно постраждала від пандемії, готується цим літом розвивати внутрішній туризм, а туристичний сезон для іноземців в уряді збираються відкрити не раніше, ніж восени.

Туреччина на цей момент готується відкрити сезон тільки для внутрішніх туристів, проте в цій країні проводять повне переобладнання готелів для іноземних туристів. Іноземців будуть готові прийняти в Туреччині не раніше кінця літа – на початку осені.

Іспанія в цьому році буде закрита для туристів з інших країн, через те, що там розглядають продовження заборони на в’їзд до 2021 року.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман