TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

На Тернопільщині молодий хлопець влаштував феєрверк на заправці

Опубліковано: 24.04.2020 12:03
На Тернопільщині молодий хлопець влаштував феєрверк на заправці
На Тернопільщині молодик відповість за нерозсудливу поведінку, яка могла призвести до трагічних наслідків. 21-річний хлопець влаштував на заправці феєрверк.

Про це повідомили у спільноті «Плітки Теребовлянського краю», що в мережі «Фейсбук», очевидці. Інцидент трапився 20 квітня, пише ternopoliany.te.ua.

«На 2-ий день свят молоді парубки вирішили розважитися на одній із АЗС М. Теребовля (ОККО) Запалили біля паливних відстійників феєрверк. На їхню думку це було дуже весело. Щастя що нічого не сталося…», — написав у підписі під відео з місця події Василько Справедливий.

Згодом на даний факт відреагувала поліція. Виїхавши на місце події, правоохоронці провели першочергові слідчі дії: опитали обслуговуючий персонал заправки, встановили свідків та очевидців, переглянули записи з камер відеоспостереження.

Вже невдовзі поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 21-річний житель району. Свого вчинку він  не зміг пояснити. Розваги зняв на відео і виклав у інтернет.

— Запалювання піротехнічних виробів поблизу резервуарів з легкозаймистими і горючими речовинами могло б призвести до вибуху та обернутися чималою трагедією, – каже начальник Теребовлянського відділу поліції Сергій Осадця. — Стосовно порушника правоохоронці склали протокол за статтею 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів.

Відео, яке опублікували в соцмережі, можна переглянути тут:

https://www.facebook.com/100050322345252/videos/108045884216156/


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман