TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Молитва – це час, щоб зрозуміти, куди йти далі

Опубліковано: 03.04.2020 14:03
Молитва – це час, щоб зрозуміти, куди йти далі

Кожен із нас зі своїх дитячих чи юнацьких років виношуємо певні мрії. Та ми помічаємо, як вони змінюють впродовж життя. Ми завжди до чогось прагнемо, чогось бажаємо. І це ― прекрасно!

Та є ще важливіше ― пізнавати добро для нас. Часто бачимо, що досягнувши те, що вважали добрим, зрозуміли, що це не те, чого очікували і не є насправді для нас добром.

Ми уявляємо собі певну радість, емоції, які переживатимемо, коли це здобудемо. Але цього не стається. Чому? Бо мамо суб’єктивне розуміння того, що є добре. Лише у перспективі часу ми бачимо, що є правдивим добром для нас, пише Ровесник.

І в цьому нам на допомогу приходить молитва. Адже Бог знає, що для нас є справжнім добром. Тому час у молитві ― це можливість відкрити те, що є найкраще для нас. Тоді починаємо розуміти багато більше. Тож не шкодуйте час для молитви.

Перший крок найважливіший. Від нього залежить, чи ми обрали правильний напрямок. І саме молитва допомагає нам зрозуміти, якими мають бути ці перші кроки, що робити. Тому час у молитві ― це унікальний час, коли пізнаємо, що є правдивим добром для нас.

Підготувала Наталія ПАВЛИШИН


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман