TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Синоптики дали прогноз погоди: знову похолодає

Опубліковано: 02.04.2020 15:05
Синоптики дали прогноз погоди: знову похолодає

Погода в Україні до кінця тижня буде з різкими перепадами температур та дощами.

Погода в Україні найближчими днями буде з різкими перепадами, температура повітря буде підійматися і різко опускатися. Однак синоптики прогнозують суху і сонячну погоду, пише rbc.ua.

Як розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, Україна входить у зону антициклону, який принесе в країну підвищення температури і ясну сонячну погоду.

“Україна буде належати зоні впливу антициклону, у нас завтра знову буде переважати суха сонячна погода. Однак наблизиться атмосферний фронт з північного заходу Європи, і тоді наші західні області 3 квітня накриє хмарами та ввечері там пройде невеликий дощ, у Карпатах з мокрим снігом. Вітер буде північно-західним, помірним”, – написала синоптик і попередила, що температура повітря трохи підніметься, а потім знову впаде.

“Завтра вдень температура підніметься до +10 +15 градусів, а от 4 квітня знову трохи похолодає. Тепло, звичайно ж, ще буде”, – зазначила Діденко.

Вона розповіла, що в Києві в п’ятницю буде мінлива хмарність, сонце, вночі близько нуля, вдень прогріється до +14 градусів. Також синоптик розповіла про погоду найближчими днями та повідомила, коли очікується потепління.

“В найближчу неділю ще буде прохолодно, а на Благовіщення градуси почнуть набирати обертів – буде теплішати поступово, до +12 +19 градусів”, – зазначила Діденко.

За прогнозом Українського гідрометцентру, у п’ятницю, 3 квітня, в Україні потеплішає до +11 +14 градусів, вночі в більшості областей від +1 до +4 градусів.

А ось у суботу, 4 квітня, невеликими дощами накриє західні, північні та центральні області. Температура повітря опуститься до +7 +9 градусів, вночі очікується від +1 до +4 градусів.

Тепло і сухо буде тільки на сході та півдні країни. Синоптики прогнозують вночі від +2 до +5 градусів, вдень від +12 до +14 градусів.

Знову похолодає: синоптики дали невтішний прогноз погоди

Карта погоди в Україні на 4 квітня

У неділю, 5 квітня, негода знову відступить, і температура знову піде вгору. Вночі на заході, півночі та в центрі до -2 градусів морозу, а вдень прогріється до +10 +12 градусів. На півдні та сході країни від +9 до +14 градусів, вночі від 0 до +4 градусів.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман