TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

В Україні продовжили карантин: що буде із ЗНО

Опубліковано: 27.03.2020 14:03
В Україні продовжили карантин: що буде із ЗНО

Карантин в Україні призвів до закриття шкіл, і Міністерство освіти і науки розповіло, що буде із ЗНО.

Карантин в Україні через коронавірус введений 12 березня. Спочатку планувалося, що він буде діяти до 3 квітня, але уряд продовжив термін до 24 квітня. Школи не працюватимуть до кінця карантину, і в Міністерстві освіти і науки розповіли про ситуацію з ЗНО.

Заступник Міністра освіти і науки Єгор Стадний зазначив, що рішення про продовження карантину в країні було очікуваним. В цьому році ЗНО необхідно буде перенести на більш пізні дати, пише Ровесник.

При цьому Стадний підкреслив, що, не дивлячись на перенесення ЗНО, екзамени для вступу у вищі навчальні заклади обов’язково будуть проведені. Крім того, строки проведення вступної кампанії у вищі навчальні заклади також будуть перенесені.

“Зараз у нас кілька можливих сценаріїв розвитку подій. Сподіваюся, що до кінця цього тижня вже зможемо представити їх товариству з чітким таймінгом”, – розповів заступник Міністра освіти і науки.

Нагадаємо, що після введення карантину з 17 березня для школярів запустили щоденну трансляцію безкоштовних відеоуроків та онлайн-курсів, які організували ТРК Рада і YouTube-канал Міністерства освіти і науки України.

Старшокласникам викладають з предметів, які винесені на ЗНО: біологія, хімія, українська мова, українська література, історія України, світова історія, географія, фізика, алгебра, геометрія, німецьку та англійську мови.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман