TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Доля і влада розвернулась до Коломойського задом? Щодо продюсерки «1+1» порушили справу за наругу над українською мовою

Опубліковано: 26.02.2020 14:06
Доля і влада розвернулась до Коломойського задом? Щодо продюсерки «1+1» порушили справу за наругу над українською мовою

Столичні правоохоронці внесли інформацію до ЄРДР через слова продюсерки телеканалу “1+1” Олени Єремєєвої про українську мову.

Про це повідомив нардеп “Євросолідарності” Володимир Ар’єв, зазначають Патріоти України.

“10.02.2020 слідчим відділом Подільського управління поліції відомості, які містяться у зверненні (Арєва – ред.), внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12020100070000502 за ознаками кримінального провадження, передбаченого ч.1 ст. 161 КК України (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії)”, – йдеться у повідомленні нардепа.

“Українській правді” інформацію про відкриття провадження підтвердити у правоохоронних органах.

“За зверненням народного депутата слідчі Подільского управління поліції Києва розпочали кримінальне провадження. Буде проведена перевірка викладених у зверненні фактів”.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 5 років”, – заявив заступник директора Департаменту комунікації МВС Ярослав Тракало в коментарі “Українській правді”..

Нагадаємо, у лютому Єремєєва під час презентації нового сезону каналу сказала: “Знайти тональність української мови, щоб глядач її сприймав, досить непросто. За нашими спостереженнями, мелодрами українською мовою виглядають гірше, ніж комедії”.

За її словами, навесні “1+1” показуватиме мелодрами російською мовою, бо українська складніша для цього жанру. Крім того “артистам поки ще важко працювати українською”, що “збільшує тривалість створення і впливає на бюджет”.

В коментарі УП.Життя Єремеєва розповіла, що у цій розмові не йшлося “про будь яке упередження з нашого боку стосовно українсьої мови, лише про виробничі нюанси”.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман