TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

У Збаражі група таксистів-нелегалів тримає у страху ціле місто, вже дійшло до криміналу

Опубліковано: 22.02.2020 15:03
У Збаражі група таксистів-нелегалів тримає у страху ціле місто, вже дійшло до криміналу
Збаразькі водії, які організували бізнес поза законом, диктують місцевим жителям свої правила.
 
У кращих традиціях бандитських 90-х псевдотаксисти фізично та психологічно тиснуть на звичайних водіїв та їхніх пасажирів, а інколи – навіть плюють на автомобілі й кидаються яблуками. У Збаражі «біля танка» таксисти окреслили «свою» територію, а іншим ступати на неї – зась. Звідти їздять у напрямку тернопільського «Оріону», пише Ровесник.
Останнім часом ганебній вседозволеності місцевої банди, схоже, немає меж. Наприкінці січня горе-таксисти гуртом накинулися на збаражчанина Олега Дзьобу. Після цього кілька місяців погрожували «замісити» хлопця. А в ніч з 18 на 19 лютого, за дивним збігом обставин, невідомі особи гострим предметом порізали шини автомобіля Олега й подряпали двері транспортного засобу.
Олег Дзьоба розповідає, конфлікт із таксистами-нелегалами виник давно. Вони діють за наказом свого «головного» Михайла Копитка, який їздить сірою «Шкодою».
– Власним автомобілем я щодня їжджу до Тернополя. Буває, що в дорозі зустрічаю когось знайомого, то пропоную його підвезти, аби в дорозі було веселіше. Нещодавно, їдучи, помітив в Збаражі «біля танка» двох знайомих. Я зупинився й запропонував хлопцям сідати зі мною. Це почули таксисти-нелегали й заявили: «Йди звідси. Ти нікого не везеш, бо це – наша територія». Я, звісно, обурився. Виник конфлікт, у результаті чоловік з сірої «Шкоди», який там «головний», дав наказ двом своїм «підлеглим» побити мене. Один із них – Андрій Кирик. Імені іншого, на жаль, не знаю. Посеред білого дня вони втроє напали на мене, але мені вдалося відборонитися. Це відбувалося на очах в жителів міста. Однак через страх ніхто з людей не кинувся допомогти, – пригадує деталі конфлікту Олег Дзьоба.
 
Після згаданого випадку таксисти, які працюють без ліцензії, ще неодноразово погрожували хлопцю й обіцяли, що дадуть про себе знати. Серйозність фраз: «тобі кінець», «машину поб’ємо» Олег Дзьоба зрозумів аж тепер, коли вранці побачив свій автомобіль пошкодженим. Факт злочину вже задокументували поліцейські. Залишається сподіватися, що бандитське свавілля у Збаражі правоохоронці нарешті зупинять.
zbaraj 21 02 20
zbaraj1 21 02 20

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман