TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Вибух в сільському клубі: дітям зробили пересадку шкіри

Опубліковано: 08.01.2020 16:39
Вибух в сільському клубі: дітям зробили пересадку шкіри

Дітям, які постраждали через вибух у сільському клубі в Угринові Тернопільській області, зробили операції з пересадки шкіри.

Про це повідомляє Суспільне.

Головний лікар обласної дитячої лікарні Григорій Корицький розповів, що діти потрапили до лікарні з опіками відкритих частин тіла, опіками дихальних шляхів і отруєнням чадним газом. Зараз троє з них знаходяться в реанімації, п’ятеро – в хірургічному відділенні.

“Тут стан такий: є важкий, є середньої тяжкості. Всім зробили пересадку шкіри, провели бронхоскопію трьом дітям. Завтра ще п’ятьом дітям проведемо бронхоскопію. Сьогодні окуліст оглядала очі”, – розповів заступник головного лікаря Володимир Бєлінський, – пише tenews.org.ua.

Крім того, виконуюча обов’язки голови Угринівської сільської ради Оксана Серена розповіла, що в той день газовики проводили газ до сільради:

“Під час проведення газифікації нашої сільської ради стався витік газу. Яким чином – ми не знаємо, тому що в клубі газ не був підведений. Яким чином газ потрапив в приміщення – поки ми не можемо знати, тому що ще не маємо висновків”, – розповіла жінка.

Також відомо, що батькам постраждалих дітей виділять кошти на лікування.

“Було засідання районної комісії з надзвичайних ситуацій, де було прийнято рішення про виділення матеріальної допомоги постраждалим дітям. Батьки будуть звертатися в міру необхідності і та допомога, яка буде потрібна, що стосується лікування, реабілітації, можливо, якась операція буде потрібна – буде виділятися з резервного фонду району. На сьогодні фонд району становить півмільйона гривень”, – повідомив виконуючий обов’язки голови Підгаєцької районної адміністрації Іван Криницький.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман