TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Сусідська війна на Тернопільщині закінчилася бійкою між жінками

Опубліковано: 11.12.2019 14:03
Сусідська війна на Тернопільщині закінчилася бійкою між жінками

Оксана з Надією ворогували давно: колись найшла коса на камінь, відтак жіночки періодично схрещували списи, точніше, сапи чи лопати через межу, бо ж жили по-сусідству, тож і городи мали поруч.

Щоправда, така собі «війна по-сусідськи» обмежувалась словесними баталіями. Та от у другій декаді квітня ц.р. Оксана пішла у наступ.

Почалося все з того, що ранком вона відвела малого до школи, а коли верталася, зустріла зятя Надії і командирським тоном запитала, коли це він збирається землю розкидати. Той лише відмахнувся: «Часу нема, приїхав тещі замок полагодити на вхідних дверях, а потім – знову на роботу», – і побіг до магазину.

Молодиця аж скипіла: «Вони часу не мають, а я маю!» І рішуче повернула на подвір’я свого ворога. Без стуку увірвалася на веранду і зі словами «ходи сюди» вдарила сусідку ногою по коліну. Та скрикнула і присіла й миттєво отримала ще пару ударів також ногою по голові. Жінка впала і від болю, образи, безпорадності розплакалась, а войовнича нападниця задоволено притопнула, розвернулася та забралася геть. Нишком прошмигнула на своє подвір’я, підхопила песеня на руки і, вдаючи, що гуляє з собачам, вийшла на вулицю. Почувши, що неподалік сусіди рубають дрова, підійшла до них і стояла, ляси точила, аж поки до подвір’я Оксани не під’їхали одна за другою карета «швидкої» та поліція, – пише tenews.org.ua.

«О, знову тітка Оксана щось накоїла», – буркнула винуватиця подій і, не поспішаючи, пішла додому.

Тим часом зять, повернувшись до хати, побачив побиту тещу, лежачу на підлозі. Тож допоміг старшій жінці піднятися, довів до ліжка і простягнув мобільний зателефонувати до голови сільської ради та фельдшерки. Прибулі медики виявили у потерпілої чималі синці, до того ж жінка майже місяць не могла ходити. Тобто Оксані було завдано умисне легке тілесне ушкодження (ч.1 ст. 125 КК України), що хоч і є злочином невеликої тяжкості, та закон передбачає покарання: штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян; до 200 годин громадських робіт або до одного року виправних робіт.

І хоча підступна Надія вини не визнала, Гусятинський районний суд призначив їй 680 грн. штрафу. І ще добре, що потерпіла не вимагала сплатити моральні збитки. Щоправда, жінка не лікувалася у жодному медзакладі і не мала чеків з аптеки.

З етичних міркувань імена дійових осіб змінено, – пише Номер один.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман