TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

ЗНО-2020: які сюрпризи чекають майбутніх абітурієнтів

Опубліковано: 08.11.2019 12:29
ЗНО-2020: які сюрпризи чекають майбутніх абітурієнтів

Зовнішнє незалежне оцінювання в 2020 році буде проводиться за новими стандартами.

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти з’явилися актуальні характеристики сертифікаційних робіт, нові критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю і програми зовнішнього незалежного оцінювання. Це допоможе майбутнім учасникам підготуватися до проходження незалежного оцінювання у 2020 році.

Варто відзначити, що на сайті розміщено документи з української мови та літератури, математики, історії України, англійської, німецької, французької, іспанської мов, а також з біології, географії, фізики та хімії. У кожному розділі вказана дата проведення ЗНО по кожному предмету в 2020 році, – пише Ровесник.

“В характеристиці сертифікаційної роботи з певного навчального предмета вказана структура тексту, кількість і типи завдань, наведена схема нарахування тестових балів та кількість балів, які можна отримати, правильно виконавши всі завдання тесту. Також зазначено час, відведений на виконання тесту”, – йдеться в повідомленні.

В УЦОЯО зазначили, що ознайомлення з даною інформацією допоможе випускникам шкіл раціонально розподілити час для написання тесту і виробити власну стратегію ефективної роботи для проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Крім того, фахівці Українського центру готові пояснювати особливості виконання компетентностних завдань у щотижневій рубриці “Готуючись до ЗНО” на сторінці Українського центру оцінювання якості освіти на своїй сторінці в Facebook.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман