TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

На Тернопільщині швейцарка вирощує близько 50 сортів різних прянощів

Опубліковано: 06.08.2019 13:03
На Тернопільщині швейцарка вирощує близько 50 сортів різних прянощів
Близько 50 сортів різних прянощів вирощує у селі Потутори Бережанського району, що на Тернопільщині, швейцарка Крістіна Лібергер. Жінка приїхала сюди сім років тому і відкрила власну справу, яка їй приносить не лише дохід, але й задоволення.

За словами фермерки з Швейцарії, землеробство — це її життя. А ферма з органічного землеробства — це її мрія, яку вдалося втілити у реальність саме тут, на Тернопіллі.

До слова, іноземка вирощує за власним рецептом тут не лише прянощі, але й зернові культури та екологічно чисте молоко. Разом із нею на виробництві трудяться два десятки людей, які разом працюють, як злагоджений годинниковий механізм, – пише ternopoliany.te.ua.

Та особлива увага на фермі відведена саме вирощенню прянощів, які згодом стають складниками органічних спецій та запашних чаїв. Крістіна Лібергер каже, що їх відразу ж на фермі пакують у спеціальні паперові пакети, які згодом розходяться «як гарячі пиріжки». І попит з кожним днем лише росте, адже люди все частіше віддають перевагу органіці, яка натуральна, а отже — безпечна.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман