TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Михайло Головко відзначив жителів Збаража з нагоди Дня Конституції (Відео)

Опубліковано: 29.06.2019 14:43
Михайло Головко відзначив жителів Збаража з нагоди Дня Конституції (Відео)

Свободівець Михайло Головко привітав та нагородив кращих збаражчан зі святом. Серед них Роман Гевко – чоловік з 2002 року очолює хор братства ОУН-УПА у Збаражі. Сьогодні пан Роман отримав нагороду від Михайла Головка, – повідомляє Ровесник.

– Я дуже дякую йому, що він дав такі нагороди не тільки мені. Він відзначив увесь хор братства ОУН-УПА, дав грамоти, дав медалі нам всім. Я і весь колектив йому вдячні за таку справу, –каже керівник народного аматорського хору “Братства ОУН-УПА” м. Збараж Роман Гевко.

Методист районного будинку культури м. Збараж Володимир Вербовецький розповідає – пишається знайомством з Михайлом Головком.

Націоналіст, патріот, людина слова, – все це щиро і відверто про Михайла Головка.

– Ми знаємо його як патріота України, і мені приємно, що він вручив мені цю медаль. І дуже я задоволений цим, – каже Володимир Вербовецький.

Саме такі українці, збаражчани – це приклад для сучасної молоді, каже Михайло Головко. І сьогодні, як ніколи, молодому поколінні важливо пам’ятати про єдність та міць українців.

– Сьогодні, як ніколи, ми з вами маємо зрозуміти, що ми маємо об’єднатись. Ми маємо відкинути всі ті чвари, наші розбрати, ідеологічні відмінності і об’єднатися навколо національної ідеї – ідеї збереження України, захисту наших цінностей заради майбутнього наших дітей. Щоб діти наші виросли патріотами українськими, щоб пишалися, що вони є українцями, переконаний Михайло Головко (ВО “Свобода”).

Головний документ України – Конституція – сьогодні потребує змін, переконаний Михайло Головко, і чимало їх Всеукраїнське об’єднання “Свобода” ініціювали у парламенті. І додає сьогодні найважливіше, аби у нашій державі дотримуватись конституційних норм.

– Збаражчани – це патріоти. І вони під час незалежності, революцій найбільше вкладали душі у боротьбі за Україну. І кожен – своїм внеском: хтось в культурі, мистецтві, хтось – у патріотичному вихованні. Тому було вирішено нагородити тих патріотів, які прикладали великі зусилля для формування української держави, – каже Михайло Головко.

Найкращі збаражчани отримали від Михайла Головка медалі та подяки “За служіння мистецтву” та “Відродження України”.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман