TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

В аеропорту Варшави при спробі втечі затримали українського афериста Луговського

Опубліковано: 26.06.2019 08:19
В аеропорту Варшави при спробі втечі затримали українського афериста Луговського

В суботу, 22 червня 2019 року, о 08:50 в міжнародному аеропорту  імені Ф.Шопена (Варшава) польські правоохоронці та детективи Інтерполу провели спільну операцію із затримання особливо небезпечного злочинця, громадянина України – Луговського Владислава Володимировича, 1983 р.н., мешканця міста Тернопіль, Тернопільської області, – повідомляє Овід.

Раніше Луговського було оголошено у міжнародний розшук по лінії Інтерполу за вчинення кримінальних злочинів на території Євросоюзу  та України.

Повідомляється, що в рамках відкритої кримінальної справи щодо шахрайських дій на території Європейського Союзу, правоохоронці Польщі відстежували переміщення Владислава Луговського, а вже 21 червня отримали оперативну інформацію про те, що злочинець у терміновому порядку збирається залишити межі країни.

Наступного дня  під час оперативно-розшукових заходів Владислав Луговський був затриманий у літаку при спробі втечі із м.Варшави, (Польща) до м. Аліканте (Іспанія), де він планував переховуватись від правоохоронних органів Польщі та України.

Також раніше повідомлялось, що Головним управлінням Національної поліції в Київській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному проваджені № 1201810000000416 від 05.07.2018 року стосовно Луговського Владислава Володимировича, яке розпочато за заявою директора ТОВ «Неолекс Консалт» за фактом скоєння злочину, передбаченого ч.5. ст. 191 КК України, а саме розтрати грошових коштів, які належать Товариству з обмеженою відповідальністю «НЕОЛЕКС КОНСАЛТ» (код ЄДРПОУ 38686792), котрий було скоєно колишнім заступником директора з  комерційних питань товариства  – Луговським Владиславом Володимировичем.

Ось посилання за яким можна отримати офіційну інформацію від правоохоронців:

https://wanted.mvs.gov.ua/searchperson/details/?id=3018347519076950

Відповідно до українського законодавства, за скоєння злочину, передбаченого ч. 5 статті 191 КК України, застосовується санкція у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років із конфіскацією майна.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман