TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

19-річний юнак вкрав автомобіль, щоб покататися

Опубліковано: 11.04.2019 17:03
19-річний юнак вкрав автомобіль, щоб покататися
У незаконному заволодінні транспортним засобом та у крадіжці грошей співробітники Зборівського відділення поліції підозрюють 19-річного жителя одного із сіл району.

Аби покататися, хлопець викрав бус у сусіда та прихопив з салону 2800 гривень, повідомляють у поліції, – пише ternopoliany.te.ua.

Повідомлення про крадіжку автомобіля марки «Volkswagen T4» надійшло до співробітників Зборівського відділення поліції від власника. Чоловік, прокинувшись вранці, виявив відсутність автівки на подвір’ї свого господарства.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Викрадений автомобіль правоохоронці виявили на узбіччі дороги у сусідньому селі. У транспортному засобі було пошкоджене колесо. Вже невдовзі поліцейські вийшли і на слід злодія.

Причетним до протиправного виявився 19-річний сусід потерпілого.

Як з’ясувалося, хлопець повертався додому пізно ввечері з гостей. На сусідському подвір’ї помітив автомобіль.

З якою метою сів покататися на чужому транспорті – пояснити не зміг. В автівку потрапив без проблем, адже власник не замкнув дверей, ще й залишив ключі від машини в салоні.

Далеко заїхати на краденому бусі юнакові не вдалося, пробивши колесо, зупинився у сусідньому селі. У машині зловмисник знайшов гроші, які тікаючи прихопив з собою.

Ласого до чужого майна юнака поліцейські розшукали за місцем проживання. Він зізнався у протиправному. Крадені гроші у нього вилучили.

Щодо підозрюваного слідчі розпочали кримінальне провадження. Його дії кваліфікують за двома статтями Кримінального кодексу України: 185 (крадіжка) та 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом).


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман