TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

За ніч два злочини вчинив житель Лановеччини

Опубліковано: 24.01.2019 19:03
За ніч два злочини вчинив житель Лановеччини

У вчиненні крадіжки з автомобіля та незаконному заволодінні транспортним засобом співробітники Лановецького відділення поліції підозрюють 29-річного жителя райцентру. Два злочини зловмисник вчинив за одну ніч.

Спочатку до правоохоронців надійшло повідомлення про крадіжку з автівки від жителя села Волиця. З його транспортного засобу, пошкодивши замок дверцят, поцупили електропилу, – пише Досьє 102.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу крадія. Ним виявися неодноразово судимий 29-річний житель райцентру. Як встановили правоохоронці, молодик спершу хотів викрасти авто, аби доїхати додому в Ланівці. Проте завести чужий транспорт не зміг і поцупив інструмент власника.

Тієї ж ночі зловмиснику все ж вдалося викрасти автомобіль з іншого господарства. Проте далеко заїхати на чужій легківці не зміг через технічну несправність транспортного засобу.

Наразі підозрюваний затриманий згідно зі статтею 208 КПК. Його дії слідчі кваліфікують за ст. 185 та 289 ККУ. Правоохоронці також перевіряють ланівчанина на причетність до вчинення інших злочинів на території району. Триває досудове розслідування.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман