TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Рабінович: Опозиція одноголосно висувала мене на посаду президента – я не пішов заради об’єднання України

Опубліковано: 27.12.2018 18:05
Рабінович: Опозиція одноголосно висувала мене на посаду президента – я не пішов заради об’єднання України

Народного депутата, лідера «Опозиційної платформи – За життя» Вадима Рабіновича як єдиного кандидата в президенти від опозиції підтримали всі учасники переговорів про об’єднання. Однак сам він відмовився балотуватися з релігійних причин і заради об’єднання країни. Про це політик розповів в прямому ефірі програми «Велике інтерв’ю з великим політиком» на телеканалі «112 Україна».

 

«У мене були дуже близькі відносини з митрополитом УПЦ МП Володимиром, який вже пішов з цього світу, ми з ним часто розмовляли. Це була людина дуже високої духовності. Також я підтримую хороші стосунки і з Київським патріархатом, і з Філаретом (тепер – Православна церква України, – ред.) – я нагороджений вищими нагородами обох церков. Підтримую хороші відносини і з представниками інших християнських церков. Але все це не дозволяє мені ставати арбітром в цих питаннях», – підкреслив парламентарій.

 

Він розповів, що якби не відмовився висуватися в президенти, то об’єднання  «За життя» отримало б підтримку всіх груп «Опозиційного блоку».

 

«Відкрию вам секрет. Ще на етапі переговорів про об’єднання з «Оппоблоком» група Колесникова, яка в підсумку відкололася, заявила: «Якщо ми висуваємо єдиним кандидатом Рабіновича, то ми не підемо». Вони були проти Бойка. Моя ж кандидатура об’єднувала всі групи. У підсумку саме мене і висунули єдиним кандидатом. Але потім я дуже довго думав. Президент в Україні завжди був глибоко залучений у всі релігійні питання. Релігія у нас відділена від держави тільки на папері. Тому я зрозумів, що не маю права цього робити (балотуватися в президенти, – ред.). У підсумку я відмовився йти в президенти заради об’єднання країни», – зазначив народний депутат.

 

За його словами, відмовлятися від президентських амбіцій було нелегко в першу чергу через те, що політик був упевнений у своїй перемозі.

 

«Представники обох церков сказали, що з мого боку це було високоморальне рішення. Так кажуть і все мислячі люди, з якими я розмовляв. Я думаю, що всі розуміють, що по-людськи я вчинив правильно. Хоча у мене була готова передвиборна кампанія і я був абсолютно впевнений в перемозі», – констатував Вадим Рабінович.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман