TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Жінка — це сопілка. Візьми її, притули до губ, торкнись дірочок, і…

Опубліковано: 06.12.2018 08:57
Жінка — це сопілка. Візьми її, притули до губ, торкнись дірочок, і…

Жінка — це сопілка. Візьми її, притули до губ, торкнись дірочок, і… почуєш пронизливий і неприємний свист, хоча перед друзями хотілося показати, як ти за хвилину навчився на ній грати на виставці народних музичних інструментів. Твої приятелі посміхнулися, твоя дівчина почервоніла, а ти — “Почекайте! Зараз буде! Це я тільки спробував! Зараз зіграю саундтрек із “Гри престолів” і почуєте, що насвистував Джек-Горобець!” Пафосно прикладаєте музичний інструмент до губ, по-Цезарськи злегка відхиляєте голову, — аудиторія у захваті від вас, від самого вашого виду і дій (допоки знову не почувся пронизливий звук), –  пише Ровесник.

Так, в цій ситуації почуваєш себе розчарованим, з рожевими вухами. Але ж спочатку був впевненим, що зможеш зіграти, що там тієї сопілки? — дірява мікроколода?

  1. Бій — самовпевненості. Жіноче серце не стерпить безфундаментних слів і дій.

Бути  впевненим у собі — це вже пункт

  1. Впевненість у собі. Цей ключ відкриє навіть заіржавілий замок без спеціальної механічної оливи. Але тут доведеться докласти зусиль, тому —
  2. Наполегливість. Ви відчули своє, рідне, своєрідне серце. Не здавайтеся. Бийтесь. Бийтесь у такт з ним: поважайте погляди своєї обраниці, цікавтеся її одягом; навіть флористики трохи не завадить. (Мова не про знання її улюблених квітів. Просто жінки люблять усе красиве і яскраве. Живіть і ви яскраво. Але без фанатизму, — є ризик того, що потім мізинчик виставлятимете догори, а це вже
  3. Чоловіча жіночність. Справжнім козакам не личить проміняти свою шаблюку на рожеві уггі.

Будь мужнім. І більше посмішок, бо

  1. Почуття гумору. Вміння прикрощі перетворювати в жарти — її крихке кришталеве серденько буде вашим. Погодьтесь, чоловік, зі вміннями перетворити скандал у виставу,( де ви обоє будете в результаті посміхатися ) — це врятує нервові клітини. Але будьте обережними. “Не пересоліть”. Статус клоуна — ненайкраща модель чоловіка.
  2. Толерантність, благодійність, щедрість і справедливість завжди привертають увагу серйозних жінок. Якщо парубок ділиться останнім шматочком хліба із бідною качею на ставу, то це є вже марнотратством, ознакою бідності, нужди. Багатьох таке становище відштовхне від вас, але не більшість. Якщо ви живете в гуртожитку і шукаєте жінку — не біда. Але багато чоловіків мають комплекси відносно свого матеріального становища, перетворюючись на “Романтиків” (один день одна, на другий — інша). Хто любить бабіїв? В шостому ключі варто відмітити ще багато потрібного. Слідкувати за собою і підпилювати нігті — краще так, аніж їх абияк, ножицями.. чи ще гірше, — користуватись зубами. Першочергово, жінка бачить ваші руки (як знаєте, апріорі вони роблять манікюр, тому мають дещо підвищену увагу до ваших рук). Слідкуйте і ви, адже просто надкушений ніготь може стати причиною відмови у побаченні з вами. Добре було би й кутикули видалити. Завітайте в салон краси. Але це не є обов’язковим
  3. Сімка — улюблене число абсолютно любої серйозної жінки. Але не перестарайтеся: клеймом із трьома сімками на вашому коні ви не завжди зможете завоювати серце найчарівнішої принцеси. Бувають ситуації, коли неохайний і невродливий хлопець насолоджується надвечір’ям зимового міста з дівчиною, в яку би закохався навіть нафтовий магнат. Чому? — число 7 означає чесність. Вона цінніша за золото. Тому не кажіть вашій дівчині, що ви снідали варениками, коли насправді їли пельмені швидкого приготування. Але тут також слід пам’ятати, що випивши сироватку правди ви відштовхнете від себе не тільки її, а й усіх довкола.
  4. Нескінченність. Погляньте в небо: бачите там туман? — вважайте, що і вас жінка не побачить. Оптимізм і цікавість до вічного — теорія струн її серця.

Дотримуючись цих основних правил, — у вас буде закохана навіть найчарівніша у Всесвіті — Земля. Вона любить справжніх. І не важливо, чи ви бідний, чи багатий; чи маєте проблеми зі здоров’ям, чи ж спортсмен, який дотримується спеціальної дієти і уникає шкідливих звичок. Бути собою — це мистецтво, яке так  люблять жінки.

І чоловіки.

“Унісекс”.

Автор: Владислав Козаченко


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман