TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

За незаконно виписану премію мера Кременця навіть не покарали

Опубліковано: 13.11.2018 14:03
За незаконно виписану премію мера Кременця навіть не покарали

Міський голова Кременця Олексій Ковальчук впродовж двох років незаконно виписував собі премію, яка сумарно склала близько 100 тисяч гривень за “великі” заслуги перед краянами. Мовляв, і ремонт доріг зробив, і складну екологічну ситуацію на річці Іква вирішив, і ще чимало доброго зробив. Насправді, проблеми залишилися не вирішеними, а заслуги перед містом так і залишилися тільки на папері, – пише reporter.net.ua.

Горе-голову спіймали “на гарячому” активісти “Правого сектору”. Йому не залишилося нічого іншого, як визнати свою провину. А представники управління захисту економіки Національної поліції в Тернопільській області вручили пану Ковальчуку протокол про адмінпорушення, звинувативши його у зловживанні службовим становищем.

Тривалий час справу затягував Кременецький районний суд, який фактично виправдав міського голову. Згідно судового рішення, міський головаКременця не поніс жодного покарання, оскільки в суді йому оголосили короткий текст ухвали про те, що він звільнений від відповідальності за сплином терміну притягнення.

Що найцікавіше, одразу на наступній сесії міської ради Ковальчук написав заяву з проханням преміювати його у розмірі 100% від посадового окладу начебто за напружену роботу й особливі успіхи в ній. Завдяки активним депутатам це рішення зняли з порядку денного сесії. Народні обранці повважали цинізмом із боку міського голови призначати собі премію, коли в бюджеті немає грошей навіть на освіту (на жовтень борг становив 1,7 млн. грн.), на ремонт доріг та інші важливі потреби.

Оскільки спершу було порушено кримінальне провадження щодо незаконного преміювання, а міського голову не притягнули навіть до адміністративної відповідальності, то активні кременчани написали скаргу слідчому судді щодо скасування постанови про закриття кримінального провадження, проведення ґрунтовного дослідження виявлених фактів порушення законодавства та справедливого покарання мера Кременця.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман